Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Kart DS

Nintendo DS
Mario Kart DS
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    483
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.6

Fler fusk

Tips

Inskickat av Mario_Robert den 26/05 -08 18:54

Om du vill vara snabb när du kör Mariokart DS är det bra att använda genvägar. Här kommer en lista på all genvägar jag har upptäkt.

-Bana: Bowsers castle 2. Genväg: När du åker på den snurrande skivan ser du utgången på andra sidan. Istället för att ta den vägen så kan du fortsätta åka med skivan. Då kommer du att se en annan väg. Ta den. Det går mycket snabbare.

-Bana: Delfino square. Genväg: När du har åkt bort från höghusen och över den lilla bron kommer det fram två trä lådor på banan. Mellan dom två lådorna dinns en väg mellan husen som du kan ta. Den syns väldigt bra på kartan. Använd snabb-svampar när du åker där för annars kommer det inte gå lika snabbt för det finns lera i gången

-Bana: Peach gardens. Genväg: Efter den nyckelhåls formade rabatten åker du upp för en liten backe. Efter det kommer det en liten rabatt. I stället för att åka runt rabatten kan du ta vägen längst med häcken. Så efter att ha åkt upp för backen svänger du direkt till vänster och sen till vänster igen.

-Bana: Tick-tock clock. Genväg. Vid slutet av banan, precis innan mållinjen är det två stora kugghjul som snurrar. Åk upp på det av dom som snurrar åt mållinjen håll. Då kommer du att åka snabbare. Kugghjulen byter håll varje varv.

-Bana: Sky garden. Genväg: Efter den första gröna bron kan du svänga åt vänster. Där finns det sandfläckar som bildar en väg om är snabbare än den vanliga. Du måste använda hoppknappen(R) eller snabb-svampar för att komma över.

-Bana: Mushroom bridge. Genväg: Efter den först tunneln så fortsätter du åka fram. Vägen svänger. Framför dig syns en väg som ser ut som bakgrund men är det ej. Åk upp där så går det snabbare. Använd snabb-svamp för det är sand på den vägen.

-Bana: DK pass. Genväg: Efter att hå åkt upp för den långa vägen kommer du fram till den snötäckta pasagen. Innan den finns det en liten kulle. Om du åker upp på kullen så finns det en vapenlåda där. Den vägen går långsammare men är bra att ha när man behöver ett vapen.

Fusket har betyget 5 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

Lord_wii den 06/06 -08 08:15
(Gääääääääääääääääääsp!!!)

Lord_wii den 15/07 -08 17:53
+ Att banan heter "Bowser Castle", inte Bowser Castle 2

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.