Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Lost in Blue 2

Nintendo DS
Lost in Blue 2
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    20 mars 2007
  • Utvecklare
    Konami, KCE Hawaii
  • Antal ägare
    10
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 09/04 -10 11:33

Handling / story / vad man gör i spelet
Du kommer till ön som Jack, och där träffar du Amy. Ni är båda främlingar för varandra, men ni båda var med på båten när stormen inträffade. Och ni är överens, ni båda vill ifrån ön! Ni har ingen aning om det finns mer folk på ön, om maten går att äta eller om vattnet i floden är rent. Ni får helt enkelt chansa, ta ett steg i taget; bygga nya redskap, hus och upptäcka nya platser.

Vad jag tycker om spelet
Det är ett av mina favoritspel till Nintendo DS. ”Lost in Blue 2” är en uppföljare till ”Lost in Blue”, men ska jag vara ärlig så tyckte jag nog mer om det första spelet. Det här spelet är mycket enklare än det första, och risken att du dör av matbrist eller liknande är mycket mindre än i det första spelet. Om du vill ha en utmaning tycker jag att du ska spela ”Lost in Blue”. ”Lost in Blue 2” är riktigt roligt också, men det är lite för lätt att hitta mat och material.

Betyg till spelet
Grafik - 9
Grafiken var jättebra, men den hade kunnat vara bättre.

Spelkänsla - 8
Jag tycker spelkänslan är det viktigaste i spelet, men ska jag vara ärlig hade jag förväntat mig mer av uppföljaren. Att Jack och Amy aldrig tvättar/byter sina kläder, städar, går på "toaletten" osv. sänker betyget. Jag tycker även att det känns lite drygt när du plockar upp ved från en plats, och dagen efter ligger den EXAKT på samma plats, inte en millimeter längre bort.

Ljud - 10
Ljudet är det absolut inga fel på! När de kommer till nya platser, kommer det nya ljud. Att Amy och Jack också ibland pratar med människoröster gör spelet verkligare.

Hållbarhet - 10
Ja, trots alla småfel jag pekat ut här och där, är detta ett underbart spel! Ibland när jag sitter och spelar kan jag tänka mig in i Jack och Amys situationer. Ett toppspel som är värt att iallafall testa!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8