Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLost in Blue 2

Nintendo DS
Lost in Blue 2
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  20 mars 2007
 • Utvecklare
  Konami, KCE Hawaii
 • Antal ägare
  10
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.3

Fler fusk

Tips

Inskickat av Thailand den 08/03 -08 09:36

*Mat*
Jag vet att det är många som har problem med maten på ön . Och jag kan hålla med om att den kan vara ganska svår att hitta , om man letar på fel ställe ! Men jag ett litet tips , för om du hittar en pinne (stick) och en sten (stone) så kan du göra ett fiskredskap , och fiska i ån vid grottan . Men tänk på att kött , fisk och skaldjur kan ruttna/mögla efter 1-3 dagar , så behåll det inte för länge i ryggsäcken , då får du bara kasta det sen !

*Vila*
Även vet jag att många också inte riktigt förstår vilan . Men tryck på X , så kommer huvudmenyn upp , sen väljer du andra alternativet (rest) , och så vilar personen . Men om personen inte har något i hungermätaren , så går det inte att vila . Om du vill vila båda personerna (Jack och Amy) tillsammans , gå nära den andra , tryck Y (go together) och så vila (rest) . Tänk även på att om du går och lägger personerna hungriga , så får dom ingen energi dagen efter .

*Upptäcksfärder*
Om du vill upptäcka ön kan du samla mat och göra "lunchbox" och ta med dig . Ta med den andra personen också första gången , för det finns en stor sten som båda måste hjälpas åt att putta ner . Tänk även på att bära med dig ett bra vapen i ryggsäcken , för om du skulle stöta på en alligator , en tiger eller något liknande , så måste du slåss mot det !

*Övrigt litet tips*
Ät inte svamparna på ön ! Jag vet att vissa säger att man kan det , men det bros på vad Jack och Amy har i sina mätare . Dom kan bli jättesjuka , och till och med dö ... Glöm inte heller att om du har 0% i energimätaren , och sedan hoppar och klättrar , eller igentligen inte gör något ansträngande , så tas det av HP-mätaren (den störa mätaren)

Fusket har betyget 7 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

GaarasCookie den 23/09 -08 13:33
De bruna och vita svamparna går att äta. Även om dom har typ 30 i vatten mätaren och 5 i mat mätaren.

mosta den 14/12 -09 19:25
de röda svamparna gör så att energin inte försvinner

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.