Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Imagine: Beauty Stylist

Nintendo DS
Imagine: Beauty Stylist
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    4 december 2009
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    0
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 7.3

Speltest av dswii

Inskickad av dswii den 14/03 -10 12:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en nyutbildad frisör/sminkös som öppnat en egen salong. Man har sin loggbok där kunder står uppbokade. Man klickar på kunden och den kommer in. Man får veta vad den är ute efter och sedan väljer man frisör eller sminkning ur en katalog. Man får som frisör klippa, färga, platta och locka håret på kunden man får också tvätta det innan. Som sminkös får man lägga på foundation, lösögonfransar, kajal, ögonskugga, rouge, läppstift och läppglans. Ibland kommer det kändisar in och vill ha specialbehandlingar, Då ger man både sminkning, klippning och en spabehandling. På spabehandlingen får man lägga på gurkor på ögonen, ansiktsmask och fuktsprej. Man får betalt och en komentar efter varje besök av en kund. Man ska ta sig till toppen och bli känd över hela världen. Man kan handla möbler till sin salong i afären som ligger brevid och öva på att klippa, locka och platta på centert som också ligger nära.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är roligt och det går inte alltför fort att klara ut. Det är inte särskilt tidskrävande, men det är avslappnande att spela. Efter att man klarat ut det några gånger kan man tröttna lite, men efter ett tag får man liksom tillbaka lusten att spela det. Jag gillade det mesta, men jag tycker man borde fått kunna öva på att lägga på smink och inte bara på klippningar och frisyrer. Annars är spelet riktigt roligt.

Betyg till spelet
Grafiken får en åtta för att den är bra. Väldigt bra för att vara DS.

Spelkänslan får en åtta den med för man känner sig som en riktig makeup-artist, men när man ska klippa tycker jag det kunde varit bättre. Specielt för att det bli snett och ojämnt när det är perfekt gjort.

Ljudet får en femma. Det är ganska lungnade, men ibland lite irriterande och absolut inget märkvärdigt. Jag gillar ljudet som spelas när man gör spabehandlingar för det är väldigt lungande och harmoniskt.

Hållbarheten får en åtta. Den är ganska bra och spelet tar kanske 5-7 timmar att spela ut. Beronde på hur mycket man spelar och hur mycket man engagerar sig i spelet.

Allt som allt är det ett bra spel som jag gärna skulle rekommendera.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 5 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8