Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Guitar Hero: On Tour Decades

Nintendo DS
Guitar Hero: On Tour Decades
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    14 november 2008
  • Utvecklare
    Vicarious Visions
  • Antal ägare
    13
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.3

Speltest av poontuusss

Inskickad av poontuusss den 18/01 -09 18:27

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att du ska bli en legend. Karriär går ut på att du ska klara olika årtionden, 1970, 1980, 1990, 2000 och Modernt.

När man spelar, kommer det olika typer av noter, långa, korta m.m. När det kommer en not ska du hålla in rätt knapp/färg samtidigt som du drar med pekpennan på touchscreenen.

Det finns fyra olika svårighetsgrader, easy, medium, hard och expert. Det finns också olika typer av spelstilar. Lead då spelar man elgitarr, bas/rythm då spelar man bas, som är lite enklare än lead och sist guitar duel. Guitar duel går ut på att få mer poäng än motspelaren, finns så att man kan köra mot ds:et, och det gör man genom att förstöra för den andra, t ex. klippa sönder den andras strängar, göra så att det börjar brinna på den andras guitar m.m.

Vad jag tycker om spelet
Vad jag tycker om spelet? Det är det roligaste Guitar Hero spelet jag har spelat. Det är bra låtar, rätt kända gitarrister, men grafiken är inte den bästa, som är lite dåligt. Publiken ser ut som om de har gjort den på en timme typ, så det är ett minus. Även karriären har också ett minus, om man klarar expert så klara man även samma saker på de andra svårighetsgraderna.

Betyg till spelet
Grafik: Den är det sämsta med Guitar Hero On Tour, publiken ser som sagt ut att vara gjord på cirka en timme.

Spelkänsla: Spelkänsla är grym, tycker jag i alla fall. Man får med ett plektrum istället för pekpennan så blir det ännu mer realistiskt.

Ljud: Ljudet är också grymt, man hör verkligen vad de sjunger.

Hållbarhet: Den är jättebra! Jag fick det i julklapp och jag har spelat ca 1 till 2 timmar per dag och jag är inte i närheten av att tröttna.

Plus: Det håller länge, det är svårt att tröttna.

Minus: Grafiken.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 10 Grafik: 3 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10