Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Elite Beat Agents

Nintendo DS
Elite Beat Agents
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    6 november 2006
  • Utvecklare
    Nintendo, Inis
  • Antal ägare
    6
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.8

Speltest av 19Robb92

Inskickad av 19Robb92 den 11/01 -09 08:09

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet är ett musikspel som ser märkligt ut men är väldigt bra. Egentligen har inte Elite Beat Agents någon story. Eller det har den men inget speciellt och den är lite konstig. Det går ut på att man är en räddningsgrupp som åker omkring och hjälper folk som är i knipa.

Man hjälper dem genom att dansa iväg allt det onda och ställa allt till rätta. På varje scenario så visas små japanskt ritade små filmer på övre skärmen undertiden man kör. De är oftast roliga och varje låt är uppdelad i 3 scenarion. Misslyckas man med ett så ändras den lilla filmen som visas på övre skärmen och det får ofta väldigt roliga resultat. Det kommer sluta med att man sitter och vill förlora varje scenario efter att man klarat låten bara för att se vad som händer om man misslyckas.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar spelet väldigt mycket. Det är ett av de bästa DS spelen man kan hitta på marknaden idag. Fast DS har ett så stort bibliotek med bra spel så jag tror att detta spel på något sätt lyckades hamna i skuggan av alla andra spel och blev inte så populärt.

Men spelet är fullproppat med material och har en väldigt bra låtlista med mer än 18 låtar. Det kan låta som lite men det är mer än tillräckligt med tanke på att varje låt har en egen story bakom sig. Det finns många svårighetsgrader och lite hemligheter här och där, men högsta svårighetsgraden är inget att leka med. Det finns även multiplayer från DS till DS med eller utan kort och det är också ganska bra gjort fast kan förbättras. Men de har varit så noggranna att de gett varje låt man kör på multiplayer en egen story också så man vill nästan köra det bara för att se på filmerna, vilket ökar hållbarheten ännu mer.

Det är ett väldigt simpelt koncept som fungerar väldigt bra med Nintendos lilla vita dubbelskärmiga maskin.

Betyg till spelet
Grafik: 7
Grafiken på spelet är helt ok, men inget speciellt. De små tecknade story filmerna är väldigt snygga men agenterna som står och dansar på undre skärmen är inte så snyggt gjorda. Men det är ändå mer än tillräckligt bra grafik för att man ska förstå vad som händer.

Spelkänsla: 8
Spelkänslan är jättebra, det enda problemet är att människor inte har genomskinliga händer... För ibland missar man vissa noter bara för att man tagit några på ena sidan och inte ser de andra. Detta gör att man kommer behöva spela om de flesta låtar många gånger. Men inget kan vara perfekt.

Ljud: 10
Ljudet är väldigt bra, med låtar som Walkie Talkie. Man till mer poppiga låta som Sk8ter Boi ner till lite lugnare låtar som You'r My Inspiration. Det är en väldigt bra och varierad låtlista med låta du kommer känna igen och vissa du inte känner igen som är bra ändå. Låtlistan känns väldigt genomtänkt.

Hålbarhet: 10
Eftersom varje scenario eller ministory till varje låt har flera olika händelser inlagda beroende på hur bra det går när man spelar så är det kul att bara göra så att det går dåligt och förlora så att man får se alla saker som händer. Detta ger spelet en väldigt bra hållbarhet och gör att man vill spela mer. Sen finns det väldigt mycket hemligt material också som jag inte var beredd på senare i spelet.

Jag ger spelet en 9 av 10 och spelet förtjänar det väldigt mycket. Det här är ett spel du inte vill missa. Det är det enda i sin klass och någonting du aldrig kommer se någon annanstans. Jag rekommenderar det. Men om du inte gillar Rythm spel så är det nog ingenting för dig.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8