Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dragon Ball Z: Supersonic Warriors 2

Nintendo DS
Dragon Ball Z: Supersonic Warriors 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    3 februari 2006
  • Utvecklare
    Arc System Works
  • Antal ägare
    20
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 7.3

Speltest av Meckham

Inskickad av Meckham den 18/04 -06 00:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Nu kommer äntligen det första Dragonball-spelet till Nintendo DS. Som vanligt ska man slåss och slåss. I storyn ska göra samma sak som i böckerna. Det som är lite nytt är att man kan göra Team Attack, alltså attacker med en som är i ens egna lag och gör dubbel skada. Det som också är nytt är att man kan spela med 3st. Multiplayern är också kul förutom att ens kompis också måste ha spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet var väldigt bra till en början men tröttna ganska snabbt på det...Det är kul att man kan göra Team Attack och sånt, men jag spela det två-tre dagar och sen börja jag tröttna på det. Jag hade väntat på det spelet jättelänge och det var ingen besvikelse. Jag gillar Dragonball och därför köpte jag spelet.

Betyg till spelet
Det var ett bra spel men det kunde ha blivit bättre. Grafiken var inte den bästa, men man såg vad man gjorde.Till alla ni som har Nintendo DS och gillar Dragonball, köp det. Det kommer kanske inte bli det bästa spel in har spelat, men det kommer iallafall inte göra er besvikna. Ni som inte gillar Dragonball och har Nintendo Ds, köp det inte...

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 8