Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAnimal Crossing: Wild World

Nintendo DS
Animal Crossing: Wild World
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  31 mars 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  280
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av Danne_00

Inskickad av Danne_00 den 21/06 -06 13:46

Handling / story / vad man gör i spelet
Först sitter man i en taxi på en regnig väg mot en stad.
Taxi-chauffören börjar prata med dig och frågar vad du heter och vart du ska. Då får du bestämma ditt och stadens namn. Efter några till frågor som beroende på vad du svarar avgör ditt utseende, säger chauffören att regnet upphör och du får komma in till din nya stad. I början av spelet ska du titta på ditt hus, sen kommer Tom Nook. Han har hand om affären i din stad. Han påstår att du är skylig pengar för huset och får jobba för honom. Du får t.ex leverera saker och hälsa på alla i staden. När du jobbat klart hos honom kan du sälja frukt eller snäckor för att kunna köpa ett fiskespö, en håv, en spade eller liknande, så att du kan sälja fisk, kryp och fossiler t.ex. Spelet går ut på att samla möbler till sitt hus och att bli vänner med alla i staden. När du blir vän med någon i staden ger den dig sitt foto som du kan ha i ditt hus, om du vill ha större hus kan du betala lån så att det uppgraderas. Varje dag kommer det nya möbler i affären, inställd efter DS:ets klocka. Varje dag kommer det också nya fossiler och karaktärer flyttar ut, eller in.

Vad jag tycker om spelet
För mig är detta mitt favoritspel. Det är lungt och simpelt,
men ändå händer det alltid något. Prata med invånarna, fiska, fånga insekter, plantera bblommor och träd eller möblera ditt hus. Sälj fisk så att du kan renovera ditt hus.
Det går inte att klara spelet, vad du än gör så kommer alltid spelet att fortsätta. Varje dag händer det nya saker.
Ett riktigt mästervärk av Nintendo.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken kunde förbättras lite, men man tänker knappt på det när man spelar, det är bara om man tittar riktigt noga på till exempel ett bi så är biet lite kantigt, men det är inget man lägger märke till så jag ger grafiken 8.

Spelkänsla: Spelkänslan är suverän på alla punkter, inget är fel med den, man blir som uppslukad av det, perfekt!
10/10.

Ljud: Ljudet är jättebra, det är bra melodier, men inte så utstickande så det är lugnande fast man inte tänker på det. När man fiskar sänks ljudet för att inte störaDet det står att djuren säger hörs också i verkligheten fast i snabbspolning. 10/10!

Hållbarhet: Hållbarheten måste vara så bra som det kan vara, spelet tar ju aldrig slut, även om man låter invånarna flytta så kommer det ju nya hela tiden, och man kan ju alltid bli bättre vän med figurerna.
10/10!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10