Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Nintendo 64
The Legend of Zelda: Ocarina of Time
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    11 december 1998
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    908
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.1

Speltest av Elektricitet

Inskickad av Elektricitet den 04/09 -09 17:03

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet börjar med att du blir väckt av en fe vid namn Navi som kommer att följa dig igenom hela äventyret. Hon säger att du måste gå till The Great Deku Tree, och när du väl är framme så upptäcker du att trädet är svårt sjukt, du måste in i trädet och försöka rädda det!

När du väl besegrat parasiten som kommit in i trädet så återvänder du ut igen och då ger trädet en gåva, Kokiris Emerald. Du får höra att Hyrule är i fara och att det bara är du som kan rädda världen!

The Legend of Zelda: Ocarina of Time är det femte spelet i serien "The Legend of Zelda". I det här spelet är Ganondorf ute efter att få tag i tre-kraften och du måste stoppa honom med hjälp av bla. din Ocarina som kan spela magiska sånger!

Vad jag tycker om spelet
Det här är ett av de bästa spelen som någonsin gjorts, det enda som överträffar det är enligt mig The Legend of Zelda: Majora's Mask som är uppföljaren. Att man kan spela sånger på sin Ocarina som gör att det t. ex. regnar, att din häst kommer eller teleporterar dig. Allt detta är nödvändigt i de olika pusslen. Jag gillar även att man kan även använda magier för att skada fiender eller att skydda dig själv.

Betyg till spelet
Grafik: Även om den gamla grafiken kan vara lite kantig så är det ändå så vackra omgivningar, detaljerade fiender och en magisk atmosfär!

Spelkänsla: Med enkla sånger att lära sig till Ocarinan, simpla knapptryckningar för att använda föremål och funktionen att Link hoppar automatiskt när man går ut över en kant gör känslan väldigt bra.

Ljud: Så vacker och fantastisk musik! Helt enkelt perfekt!

Hållbarhet: Med många tempel, kluriga pussel och saker att samla så kan man spela detta väldigt länge!

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7