Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Nintendo 64
The Legend of Zelda: Ocarina of Time
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    11 december 1998
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    908
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.1

Speltest av _queen_10_

Inskickad av _queen_10_ den 19/04 -07 13:26

Handling / story / vad man gör i spelet
Den tioåriga pojken Link bor i Kokiri tillsammans med Saria, Mido och alla andra små, blonda Kokiribarn med en varsin fe flygandes kring sina axlar, alla utom Link har sin egen. Varje natt lider han av hemska mardrömmar. Mardrömmarna börjar och slutar alltid på samma sätt. Han står framför ett stort slott där vindbryggan sakta åker ner. En vit springare som bär på en liten flicka och en muskulös kvinna kommer galloperande emot honom. Flickan tittar på honom som om hon ville säga något. Den vita springaren jagas av en becksvart häst som bär på en man, ond rakt igenom. Han tittar ondskefullt på honom och höjer handen.. och sen vaknar han. En dag kommer en liten fé som upger sig att vara Navi, Links nya väktarfé. Hon berättar också att skogens väktare "The great Deku tree" har bett honom att träffa honom.. det blir rivstarten till ett makalöst äventyr för att rädda kungariket Hyrule, som är på väg att förintas av den onde Ganondorf.

Vad jag tycker om spelet
Helt otroligt! Nintendo har verkligen överträffat sig själva! Dem har gjort ett superjobb med alla bossar, tempel och karaktärer. Det är helt enkelt värt att spela, prova själva ni kommer inte att ångra er efteråt, jag lovar! Det är ett bra spel att spela när det regnar ute och en kul tidfördriv, prova!

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra, eller kanske den var det.. nu på 2000-talet känns den kanske lite kantig, men det förstärker på något märkligt vis spelkänslan och ger den därför en klar 10! Spelkänsla är helt underbar. Från det att man sätter på konsolen tills man har klarat ut spelet. Musiken är vacker och ropar ut ur konsolen: nu ska vi spela spel!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10