Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Nintendo 64
The Legend of Zelda: Ocarina of Time
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    11 december 1998
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    908
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.1

Speltest av Deadeye90

Inskickad av Deadeye90 den 01/06 -05 22:27

Handling / story / vad man gör i spelet
Mitt favorit spel av alla i hela världen(alla zelda spelen) Jag säger det på en gång KÖP ZELDA SPEL det är bara så coolt. Du är en pojke som heter link som bor i den lilla byn kokiri forest: Men en natt har link en mardröm som egentligen var en vision av framtiden. Så han berättade för sin bästa vän Saria. Hon sa att han måste tala med det stora deku trädet och då börjar det hända saker.

Vad jag tycker om spelet
Som sagt det är det bästa spel som någonsin funnits det finns många zelda spel. Men det här är ett av mina favoriter som har bra ljud, grafik, spelkänsla, hållbarhet och mycket mycket mer. det har ju nu blivigt ett rätt gammalt spel men för att vara gammalt är det proffs grafik. och ljudet nja det är ju en sak som är rätt dåligt och det är så att det ända man hör link säga är typ aaah, aaargh, hiya ja ni förstår nog.

Betyg till spelet
The legend of Zelda ocraina of time. Är det vad jag tycker är det roligaste Zelda spel som hitills kommit men snart kommer ett nytt. Jag har tyvärr inte gamecube, jag vet, jag är en skamm men jag ska nog skaffa det nya. Men hur som helst så får Zelda ocarina of time 10/10 i betyg. För det bästa spel i världen

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5