Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Nintendo 64
The Legend of Zelda: Ocarina of Time
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    11 december 1998
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    908
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.1

Speltest av Nayru___

Inskickad av Nayru___ den 24/05 -05 11:13

Handling / story / vad man gör i spelet
En pojke vaknar en dag med en mardröm om en ond man och en flicka, flickan rider bortåt horisonten och ser rädd ut, den onda mannen hånler åt henne. När pojken, Link, vaknar så börjar till hans uppdrag, han måste besegra den onda mannen och rädda flickan, som egentligen är prinsessan Zelda, precis som i vilket spel som helst! Eller? Nej, Links dröm var nämligen något som inte har inträffat än, en vision. Detta äventyr utspelar sig i landet Hyrule.Det Stora DekuTrädet berättar för honom att han måste söka upp Prinsessan på slottet. Link gör det och Prinsessan Zelda berättar för honom att det har kommit en man till slottet som hon har drömt om, hon drömde att denna man var ond, men att en pojke klädd i grönt skulle besegra honom... Link förstår vad han måste göra, men något går fel. När han har samlat de tre stanarna som Zelda behövde så hamnar han inuti det vackra templet Temple Of Time. Där väntar en Mäktig Sägen, Rauru, och han försätter Link i en djup sömn. Sju år senare vaknar Link upp, då har han vuxit upp till att bli en stilig 17-åring, Rauru berättar för honom att den onda mannen, Ganondorf, har tagit över hyrule, precis som Zelda hade drömt om... Nu väntar en mörk ochdyster färd för link när det visar sig att Zelda har varit tvungen att fly från Hyrule tillsammans med sin barnsköterska Impa.

Nu är det upp till Link, den enda som kan rädda hyrule, att besegra Ganondorf. De tre Gudinnorna, Nayru Visdomens gudinnna, Din kraftens gudinna och Farore modets gudinna, har varsin "bundsförvant" som äger en bit av deras krafter, Nayru och Zelda, Din och Ganon och Farore och Link.


Kan du hjälpa Link och Zelda att rädda Hyrule?

Vad jag tycker om spelet
Detta spel är OTROLIGT mäktigt! Man riktigt fängslas av det här spelet, och man vill inte sluta spela det, det som är BÄST med detta spel är kombinationen, slåss-och-tänka, man tvingas inte bara att vara skicklig med svärdet, nej då, man måste kunna lösa gåtor och pussel också! Man blir såpass biten att man börjar likna sig själv med karaktärerna (detta har hän mig), och kanske till och med börjar skriva Noveller om dem (Har också hänt mig)

Ett SUPERSPEL md den rätta känslan!

Betyg till spelet
Egentligen så finns det bara ett ord som är värdigt detta spel: FANTASTISKT!!! Grafiken kan tyckas vara dålig i början, men vänta bara, på något sätt verka varenda Boss vara så pass Skräckinjagande att det faktiskt är konstigt att inte Link springer därifrån med benen på ryggen!

Detta är nog det mest VACKRA, HÄRLIGA och KÄNSLOFRAMKALLANDE spel jag någonsin har spelat! Tänk bara att få rida din älskade häst i galopp över ett grönskande fält samtidigt som solen sakta stiger nedåt och färgar himlen röd...

Dock är detta bara ett spel, men så mycket mer ändå!

Du blir helt gripen, och om ni inte blir det...spela det en gång till, men det är rent ut sagt omöjligt att inte älska detta fantastiska spel redan första gången...

Du blir förälskad!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10