Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Majora's Mask

Nintendo 64
The Legend of Zelda: Majora's Mask
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    17 november 2000
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    634
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.1

Speltest av Joaciim

Inskickad av Joaciim den 08/07 -06 19:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Link rider i lugnet i Hyrules skogar, när två féer dyker upp och skrämmer hästen Epona. En mystiskt maskdold Skull Kid stjäl Epona och försvinner genom ett träd. Link följer efter och blir snart förvandlad till en Deku Scrub - en stubbliknande varelse. Som om inte det vore problem nog, finner han sig snart i ett land där månen kommer att krascha om tre dygn. Månen kraschar inom tre dygn och Link måste genom att resa fram och tillbaka genom tiden ställa allt till rätta. Ju närmare undergången man kommer desto dystrare bli karaktärernas sinnelag. Vissa flyr staden, men många kämpar tappert för att göra det bästa av den tid de har kvar.

Vad jag tycker om spelet
Alla Zelda spel är på någt sätt roliga men det här spelet är nog det bästa zelda spelet som har skapats.
En sak som jag inte trode i spelet när jag köpte det är att man kan bära en massa masker. Ett spel som man aldrig kan trörrna på är jusst detta. Men en sak jag inte gillar är att efter tre dagar på spelet så störtar månen.

Betyg till spelet
Garfiken: Vissa ställen i spelet så är grafiken helt okej men på andra ställen väldigt dåliga så det är därför den får 7/10 av mig.

Spelkänslan: Det är både bra och rolig. Men det bästa är nog att förvanla sig till en Zora och spela lite gitarr.;D Den får 8/10.

Ljud: Alla ljud i spelet passar helt rätt till alla ställen. 10/10

Hållbarheten: Lika bra som alla andra zelda spel och det är det som gör spelet perfekt. Det finns alltid något att göra t.ex. samla masker, hjärtbitar och mycket mera. Det får en solklar 10.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8