Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Majora's Mask

Nintendo 64
The Legend of Zelda: Majora's Mask
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    17 november 2000
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    634
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.1

Speltest av Kinda22

Inskickad av Kinda22 den 02/01 -06 15:00

Handling / story / vad man gör i spelet
Allt börjar med att Link rider på Epona i the lost wood (den försvunna skogen). När han har kommit en bit så stannar han, och då blir Epona skrämd av två feryn. Epona stegrar och Link ramlar av och förlorar medvetandet. Då kommer skull kid ur dimman och tar Links ocarina och börjar spela. Link vaknar igen och det ser feryna och medelar skull kid. Skull kid ser Link och flyr iväg på Epona. Link tar tag i skull kids fot men tappar taget. Sen så springer du in i en tunnel och så ramlar du ner. Då träffar du skull kid där och berättar att Epona är på Romani's ranch (Du måste ha klarat snowhed för att få hästen). Sen så blir du en Deku pojke.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker The legend of Zelda Majora's Mask var jätte roligt och man var inne i spelet nästan hela dagen. Men bossarna är svåra speciellt när man slåss mot själva Majora's mask i slutet. Men det är roligt att man kan förvandla sig med fyra olika masker med. Dom heter så här: Deku mask, Goron mask, Zora mask och så är det en annan mask som gör så du dödar sista bossen direkt.

Betyg till spelet
Grafiken är jätte bra för det ser ut som om det är riktigt och man ser att dom rör på benen med och det gör man inte i vissa spel. Men felet med grafiken är att när jättarna kommer för att hjälpa till så kliver Zora jätten rätt igenom en fontän. Men spelkänslan är den bästa hitills tycker jag. Men det är den på både Zelda spelen.
Ljudet är bra för man hör när dom pratar och låtarna är jätte bra med speciellt Epona's song.
Hållbarheten är med jätte bra för man kan aldrig få nog. Ellerfall inte jag eller mina kompisar.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10