Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Majora's Mask

Nintendo 64
The Legend of Zelda: Majora's Mask
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    17 november 2000
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    634
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.1

Speltest av moppe

Inskickad av moppe den 22/12 -05 16:56

Handling / story / vad man gör i spelet
I början ser man Link rida på sin häst Epona. Då kommer några feér och skrämmer Epona så Link faller av och svimmar av för en stund. Sen kommer en skull kid fram och tar Links ocarina och spelar lite på den. De små feérna märker att Link vaknat och varnar skull kid. När skull kid får reda på att Link vaknat hoppar han på Epona och rider iväg. Som tur är slänger sig Link fast runt ett av skull kids ben men faller av i en kurva. Så nu får han följa efter skull kid efter fots. När man till slut hittar han förvandlar skull kid Link till en Deku. Han går sen iväg men lämnar en av feerna. Nu när man blivit förvandlad till en Deku så ska Link försöka bli vanlig igen. När Link gått ett tag träffar han en maskförsäljare som säger att han kan göra Link normal bara man tar tillbaka ocarinan. Men han vill också ha en mask (majoras mask) som skull kid stulit av han och det måste göras inom tre dagar annars måste han åka iväg. När Link tagit tillbaka ocarinan lär han sig Song of Time som spolar tillbaks tiden till första dagen. När Link spolat tillbaks tiden går han ner till maskförsäljaren som lär han Song of Healing. Song of Healing gör Link normal och Dekun till en mask men Link måste fortfarande ta tillbaks majoras mask innan månen kraschar mot jorden.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är jättebra för det är ganska svårt och väldigt roligt. Det är också svårt att få alla masker för det är ju 24 stycken. Sen är det svårt för man har ju bara tre dagar på sig men man kan ju som tur är spola tillbaks tiden. En sak till som både är svårt och roligt är att klara alla uppgifter i Bombers Notebook. Piece of Heart-delarna är ju många och de flesta är inte så lätta att hitta.

Betyg till spelet
Grafiken är inte så bra men väldigt detaljrik och bra på det sättet så en tia.
Spelkänslan är jättebra så en tia där också.
Ljudet är jättebra det är bara en sak som är dålig och det är att när någon pratar så är det inga röster men en tia i alla fall.
Hållbarheten är bra för det är ett långt spel och heller inte så lätt.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10