Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Majora's Mask

Nintendo 64
The Legend of Zelda: Majora's Mask
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    17 november 2000
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    634
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.1

Speltest av tha_hustler

Inskickad av tha_hustler den 07/09 -05 10:17

Handling / story / vad man gör i spelet
Det du först ser är en liten kort scen med link (huvudpersonen) sitta på sin häst när plötsligt en maskerad pojke puttar ner honom och förvandlar link till en dekuscrub ett slags djur. Sen är det links uppgift att hitta den maskerade pojken. I detta spelet när du kanske har fasnat i nåt av de fyra templena du måste ta dej igenom, kan du ju alltid gå runt och samla upp alla masker som ligger gömda runt om i spel världen.

Vad jag tycker om spelet
Det här spelet här spelet är verkligen underbart men inte fult lika bra som det förra zelda spelet. Men det är nästan omöjligt att tröttna på detta spelet för man kan samla masker, smala hjärtbitar eller förvandla sig till en goron. Så jag säger köp detta spelet men om du vill få dubbeö glädje så ska du också köpa ocarina of time

Betyg till spelet
Grafiken är underbar för att det är ju så stort en solklar tia. Det känns då coh då att man verkligen är link och springer om kring och slåss mot hemska monster. Melodierna i spelet är såna som man kan gå och nyna på i flera veckor framåt dom går in i huvudet och fastnar där för evigt. Och man tröttnar aldrig på det för man kan göra hur mycket som helst så jag säger köp detta spelet!!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10