Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Majora's Mask

Nintendo 64
The Legend of Zelda: Majora's Mask
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    17 november 2000
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    634
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.1

Speltest av d12

Inskickad av d12 den 15/05 -05 23:24

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel börjar med att man ser link rida på epona. Sen så blir epona skrämd av en konstig skull kid så att link ramlar av. Sedan förtrollar skull kid:en Link till en deku kid. Efter det så springer han iväg och då följer Link efter men sen försviner han. Men han lämnade en av sina två fe'er. Dom bestämmer sig för att hjälpa varandra. Sedan, när man gått ett tag så kommer man till ett klocktorn och där inne står en mask försäljare. Maskförsäljaren säger att en av hans maskar har blivit stulen av en skull kid. Med den masken kan man göra vad som helst. Han bestämmer sig för att hjälpa Link bli av med förtrollningen om Link hjälper maskförsäljaren få tillbaka sin mask, och så ger sig Link ut för att få tag i Majora's mask.

Vad jag tycker om spelet
Det är ett bra spel, inte lika bra som ocarina of time, men ändå mycket bra. Handlingen är inte lika bra som ettan men ändå hyfsat bra. Det finns fler svärd i detta än i ocarina of time och det är bra. jag tycker det är synd att inte master sword är med i detta spelet, lika så Zelda är inte med. men annars ett mycket bra spel.

Betyg till spelet
Grafik: Ungefär samma som i ocarina of time, men med några små förbättringar. Därför får den en 10.
Spelkänsla: Är inte lika bra som ocarina of time. Den är ändå bra. Synd är det att inte prinssesan Zelda är med och att ingen av den gamla storyn är kvar.
Ljud: Ljudet är mycket bra. Några av dom gamla låtarna är med. Kul är det att alla figurena har olika instrument som låter olika.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9