Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Stadium

Nintendo 64
Pokémon Stadium
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    31 december 2000
  • Utvecklare
    HAL Laboratory
  • Antal ägare
    452
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 7.2

Speltest av fredde122

Inskickad av fredde122 den 27/10 -08 08:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet är en riktig Pokémon klassiker som har kommit ut från att man har tagit med alla 150 Pokémon som man har sett på TV. Nu har allihopa samlats och ska fajtas tillsammans med en tränare, dig, mot en annan motståndare.

Då kan man välja om man vill möta en gymledare och förska få en så kallad "gymnål" som bevisar att man är en riktig Pokémonkämpe. Eller så kan man välja att möta en kompis eller gå in på stadium läget och möta andra spelare. Inne på stadium läget kan man möta Pokémon som är uppe på nivå 100 eller dem som bara är på första stadiet på nivå 10-20. En annan sak som man kan göra är att gå in på Pokémon festen, där kan man göra olika övningar som att gå på lektion eller äta sushi. Man bestämmer lite själv.

Men själva huvudsaken med det här spelet är att man ska vinna så många Pokémon strider som möjligt och bli bättre.

Vad jag tycker om spelet
Jag tyckte att spelet var ovanligt bra för att vara på Nintendo 64. Att man har lyckats få med alla 150 Pokémon är imponerande. Att möta gymledarna själv med sina favoritPokémon är ju också roligt och läget där man kan möta andra i party läget där man ska äta sushi, springa, gå på lektion och mycket mera. Ett stort plus här är att när man har klarat hela spelet första ronden och besegrat Mewtwo så kommer man in på ett svårare läge som kallas rond 2. Då är alla spelare dubbelt så svåra som tidigare.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken var ovanligt bra för att vara ett spel på Nintendo 64. Alla arenorna är också ovanligt bra gjorda och formade. Grafiken får en 7:a.

Spelkänsla: Känslan att själv få stå ute på Pokémon arenan och utmana andra är en härlig känsla och att man får välja sina egna Pokémon som man gillar gör dessutom allt roligare i striderna. Spelkänslan får en 8:a.

Ljud: Ljudet var helt okej. Det var lite tråkiga ljud på vissa arenor och strider, men det gör inte så mycket, huvudsaken är att det är ljud överhuvudtaget. Ljudet får en 5:a.

Hållbarhet: Det här spelet tar en väldigt lång tid att klara ut. När man har klarat gymledarna så kan man ge sig på den så kallade elitfyran eller stadium läget och utmana flera motståndare. Så det här spelet håller väldigt länge. Hållbarheten får en 10:a.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 5 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8