Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPerfect Dark

Nintendo 64
Perfect Dark
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  30 juni 2000
 • Utvecklare
  Rare Ltd.
 • Antal ägare
  130
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 7.2

Speltest av The_Snake

Inskickad av The_Snake den 19/02 -07 14:30

Handling / story / vad man gör i spelet
Efter RARE´s 007 Goldeneye så har dom skapat mästerverket Perfect Dark.
Perfect Dark handlar om agenten Johanna Dark som utför viktiga uppdrag.
Det är ett skjutspel precis som Golden eye där Johanna efter något mindre uppdrag ska infiltrera area 51. Där inne räddar hon en Alien som kallar sig själv Elvis!

Vad jag tycker om spelet
Många verkar tycka att Perfect Dark är uselt och dåligt men jag tycker att det är ett utav dom bästa nintendo 64 spel jag spelat.

Man kan köra 2 players på banor och t.o.m kan en spelare vara fiende med lite liv och det är ungefär som multiplayer. Player 1 ska klara av banan som vanligt men player 2 blir en av fienderna på banan. Det betyder att fienderna inte attackerar men man har lite liv. (krångligt?)

Banorna har många också klagat på för att i mitten av spelet så måste man rädda en rymdvarelse som heter Elvis från area 51. Han berättar att aliens ska anfalla jorden. Elvis är en livakt åt sin ledare och därefter kommer han att följa med Johanna på några uppdrag.

Många är negativa med att aliens attackerar jorden men det är underbar story och man kan bara inte bli besviken om man köper det här. Jag har Golden eye också och det är rena skräpet jämfört med det här!

Multiplayer lägena är också helt fantastiska. Skillnaden mellan Golden eye och det här är att man kan köra med botar (eller stavas det bottar?) Man kan göra upp egna lag där ena laget kan bestå av Player 1, Shield sim och Venge sim (shield sim tar ofta skydd och Venge sim siktar alltid på att ta den som dödade venge sim sist)

Det andra laget består då självklart av player 2, Fistsim och rocketsim (fist bara slås och rocket älskar...a ni fattar).

En sak har jag glömt: förutom en HEL DEL nya vapen så har alla 2 FUNKTIONER!
Om man slåss så kan man antingen skada eller desarmera (ta vapnet)

Betyg till spelet
Varför klagar alla på detta spel när det har allt som Golden eye har fast ännu mer? man kan t.o.m köra små-uppdrag med multiplayer och man kan vinna vapen och characters om man vinner medaljer i Drving range testet (3 levels per vapen och man ska skuta sönder måltavler inom viss tid).

Jag tror det beror på att det många inte har brytt sig om storyn och bara antagitt att det är dåligt.
Fast det är verkligen ett riktigt bra spel...

grafik: 8 (bättre än Golden eye...)

Spelkänsla: 10 (så många funktioner!)

ljud: 8 (bra ljud som man T.O.M har kvar i Perfect dark zero, tror jag)

Hållbarhet: 10 (jag spelade detta hela tiden men nästan alldrig ensam. Det finns inget bättre än att infiltrera Alienas högkvarter tillsammans och sedan ta Sista boss 2 players för han är rätt svår annars)

En sak till... hoppas ni inte tycker att jag har klagat för mycket på Golden eye! Som jag sa: Jag har golden eye och tycker det är ett toppen-spel. Men inte lika bra som PERFECT DARK!!! Hoppas man kan ladda ner till Wii! Ses

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10