Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Lylat Wars

Nintendo 64
Lylat Wars
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    20 oktober 1997
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    71
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.8

Speltest av Forsa

Inskickad av Forsa den 02/11 -08 19:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Lylat Wars!

Nu är det dags, rädda Lylat från Andross onda krafter! Denna gång ska Fox och hans team, Slippy, Falco och Rob rädda galaxen Lylat från Andross. Till deras hjälp har dom Fox pappas medhjälpare, Peppy.

Fox pappa, James Mcloud har hamnat på planeten Venom. Där fängslades Andross för länge sedan och ingen trodde att han skulle kunna göra någonting där. Men det var fel, efter en tid hände någonting på Venom och James, Peppy och Pigma blev tvungna att flyga över och kolla vad som pågick.
När dom väl var framme blev de tillfångatagna och Pigma förrådde James för Andross och började slåss tillsammans med StarWolf och Leon i stället. James tas tillfånga men Peppy lyckas fly!
Peppy tar sig till Fox för att berätta vad som hänt och nu börjar äventyret!

Spelet går ut på att du ska ta dig genom Lylat’s alla planeter och kometer från Corneria ända till Venom för att kunna rädda Fox pappa, James Mcloud. För att ta dig dit måste du slåss mot otroliga varelser på andra planeter, besegra StarWolf och hans team och hålla dig själv vid liv. Allt detta samtidigt som du måste försöka att hålla Slippy, Falco och Peppy kvar i luften! Under färden kommer du att träffa olika karaktärer som kommer att hjälpa dig under färden. När du äntligen tagit dig till Andross gäller det bara att besegra honom och ta dig från planeten så fort som möjligt!
Det finns massor av olika planeter att besöka för att komma fram till Venom. Och det kan bli olika planeter beroende på hur du klarar den innan.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är helt otroligt. Man kan spela det i flera timmar om och om igen. Man slutar aldrig förundras över hur skickligt det är gjort eller hur roligt det är. Planeterna är fruktansvärt bra gjorda och hela spelet är perfekt! Lylat Wars till Nintendo64 är enligt mig bland de bästa av alla spel som sålts! Det är bättre än många spel till andra, nyare konsoler.
Spelet har en bra story och det är mycket bra detaljer på omgivningen, fordon och karaktärer. Det är roligast att köra ensam men det går även att köra två. Det finns även en träning där man får öva sig lite på att slåss och navigera.

Spelets grafik är kusligt bra för att vara ett spel från 1997. Spelet går att köra på hela fyra spelare och man kan då köra antingen stridsplan eller pansarvagn. På vissa planeter ska man även köra pansarvagn för att komma vidare.
Om du inte redan äger spelet så måste du köpa det, jag kan nästan lova att du inte ångrar dig!

Betyg till spelet
Spelet är som sagt bland de bästa någonsin. Grafiken är ruskigt bra för att vara så gammalt och det finns detaljer överallt. Spelets bossar ser nästan realistiska ut och omgivningen är otroligt bra gjord. Ögonen på Andross ser verkliga ut. Magma, växter, vatten och berg är otroligt snyggt gjorda. Elden från motorerna ser bra ut och allt är otroligt uppbyggt.

Ljudet är strålande. Det är realistiska motorljud och bra ljud från skott. Explosionerna låter otroligt bra! Ljudet är alltid lika bra och det är ingenting som jag kan hitta något negativt med, otroligt gjort helt enkelt!

Spelkänslan är bra. Det är ett fängslande spel och man har svårt att ta sig från TV:n om man satt sig och spelat. Allt är snyggt gjort och man känner sig nästan som en hjälte när man sitter och spelar. Det är roligt att spela oavsett ålder och man vill nästan aldrig sluta.

Man kan spela hur länge som helst och hur ofta som helst, man tröttnar inte. Man kan klara ut det flera gånger om utan att bli uttråkad. Finns inte många spel som håller längre! Finns nästan inget negativt med spelet, och är en upplevelse men inte får missa, helt enkelt otroligt!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10