Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGuitar Rock Tour

Mobil
Guitar Rock Tour

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
5.3 5.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/12 -10 01:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Nu är Guitar Hero tillbaka! Men denna gången i din mobil. Använd knapparna 4, 5, 6, 1 och 3 för att trycka ner rätt ton (när den kommer emot dig, såklart). Tryck på 0 om du vill använda boost (så att man får mer poäng, vilket innebär mer pengar).

Spelet går då helt enkelt ut på att du ska spela olika låtar som finns inne i spelet, och trycka ner rätt färg. Det blir hela tiden svårare och svårare, men, du tjänar mycket mer pengar! För pengarna kan du köpa nya gitarrer, kläder med mera. Man kan även låsa upp nya karaktärer och vinna olika kläder.

Vad jag tycker om spelet
Spelet kan vara rätt kul om man inte har något annat att göra, om man sitter på bussen eller så. Då är det ett rätt skönt spel att sitta och lira.

Jag tycker dock, att det kan vara ganska så svårt att träffa rätt toner här, men det beror nog till den mesta delen på att mina knappar är lite tröga.. Förövrigt så ser spelet rätt tråkigt ut, och det är simpelt uppbyggt. Man kan inte alls göra så mycket, och det finns inte alls så många låtar att välja mellan.

Betyg till spelet
Grafiken är inte alls så jättebra, man ser inte alls så mycket. De olika karaktärerna är väl rätt okej detaljerade och bra, miljön är tråkig.

Eftersom det är på mobilen och den är ganska så liten (skärmen då), så blir det genast lite tråkigare. Eftersom spelet har så tråkig miljö, blir spelkänslan ännu sämre.

Musiken är väl rätt okej, man känner igen de olika melodierna. Det sämsta med de olika låtarna är att de inte sjunger i någon låt, utan man spelar bara melodin.

Det är inte hela låtar, så man klarar ut spelet ganska så fort, och det finns inte så mycket att göra. Men när man är i full gång med att spela så kan det faktiskt vara rätt underhållande.

Totalbetyg: 6 Ljud: 8 Grafik: 5 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 4