Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGuitar Rock Tour

Mobil
Guitar Rock Tour

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
5.3 5.2

Speltest av 96vika

Inskickad av 96vika den 22/11 -09 08:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Testat med: Sony Ericsson W508

Intro:
När jag köpte min nya mobil i somras så fick jag Guitar Rock Tour till den. Spelet släpptes i november 2008 och finns att köpa till sin mobil.

Vad spelet går ut på:
Spelet går ut på att du ska spela korta låtar på olika konserter i spelet. När du spelar en låt så använder du knapparna 4, 5 och 6. I spelet så finns det olika låtar som Heroes, Smokes on the Water och några andra.

Det finns två olika modes i spelet:

Career Mode:
Du ska spela olika låtar för att bli bättre och samla pengar och bli en rockare. Du kommer att bli bättre och bättre och bli känd. Du kan även få presenter av fans.

Free play:
Spela olika låtar utan att låsa upp något nytt eller få något, du kan inte samla pengar heller. Du kan bli bättre på låtarna när du spelar free play.

Vad jag tycker om spelet
Jag tyckte att Guitar Rock Tour var ganska så tråkigt därför att de inte sjöng i låtarna, Det var tråkiga låtar. Men det var ganska så bra ljud och grafik i spelet som gjorde att det blev roligare att spela, Men detta är inte något spel som jag spelar ofta. Bara när jag har tråkigt så spelar jag det.

Betyg till spelet
Grafik: 7/10
Helt okej för att vara ett mobilspel men ändå ganska tråkigt.

Ljud: 5/10
Okej ljud, men inte så verkligt.

Spelkänsla: 3/10
Inte så bra eftersom att de inte sjöng i låtar och grafiken var sådär.

Hållbarhet: 2/10
Jag spelade bara spelet några gånger eftersom att det var tråkigt för att det inte fanns så många låtar att välja mellan.

Totalbetyg: 4.3 Ljud: 5 Grafik: 7 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 3