Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











WWE WrestleMania XIX

GameCube
WWE WrestleMania XIX
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    19 september 2003
  • Utvecklare
    Yuke's
  • Antal ägare
    6
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 6.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 14/08 -07 10:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet är som ett helt annat wrestlingspel till GameCube. Man har bara roligt i ringen och slåss med sina motståndare. Det är ett nytt fighting-system med nya attacker och ett nytt Story mode. I spelet finns över 50 brottare och ett litet Revenge mode som ska vara som Story mode. I Revenge mode skall man försöka att förstöra Vince planer till Wrestlemania XIX.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är roligt och enkelt. Alla Revenge banorna: Harbor, Parking lot, Shopping mall, Warehouse, Wrestlemania XIX och Construction site är väldigt roliga. Spelet har ett litet problem, hållbarheten. Hållbarheten är ganska kort. Så fort man har varvat spelet som kan ta en 1 dag så kan man tröttna på det. Men om man tröttnar så låter man det ligga ett tag. Sen efter är det roligt igen.

Betyg till spelet
Grafik: Garfiken är halvbra för att när man kommer i närbild på ansiktet som till exempel på utgången så ser man att det inte är så bra.

Spelkänsla: Spelkänslan är som bäst i ringen och på Revenge banorna. Det är ju kul slår någon i spelet genom Submit eller Pin Fall eller KO.

Ljud: Ljudet är ganska bra men vissa ljud kan låta lite över driviga. Till exempel när någon får blod eller när någon gör low blow (lågt slag) låter det så här: pling!

Hållbarhet: Hållbarheten ett stort problem. När man har varvat spelet som kan ta 1 dag om man är riktigt bra på det så tröttnar de flesta på spelet.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7