Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inWWE WrestleMania X8

GameCube
WWE WrestleMania X8
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  27 september 2002
 • Utvecklare
  Yuke's
 • Antal ägare
  33
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 8.8

Speltest av Simpson

Inskickad av Simpson den 17/06 -06 22:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går egenligen bara ut på att slåss.. Men det är fortfarande ett av världens roligaste spel (enligt mig). Man kan ta sig igenom olika matcher som Iron Match, den går ut på att pinna någon så många gånger som möjligt under en speciel tid.
Normal match är som en helt vanlig match
Hell In A Cell: du är inåst i en stålbur, du kan komma ut igenom stål buren om du kastar motståndaren i gallret tre gånger sen kan du klättra upp på tak genom att trycka X, du kan ta sönder taket genom att göra en attack tre gånger på samma ställe.
Cage Match går ut på att klättra ut igenom sålburen i denna match så finns det inget "tak" som det finns i hell in a cell. Man kan tyvärr inte pinna motståndaren i buren som man kan på det nya spelen.
Hardcore match kör man som en vanlig match fast man får använda vapen t ex stål stol, rake, brandsläckare, papperskorg.

Man kan låsa upp några gubbar genom att vinna olika bälten. T ex vinner du World Heavyweigt Championship så vinner du Chris Benoit.

Vad jag tycker om spelet
Som sagt så tycker jag att det är världens roligaste spel !! Bortsätt från grafiken. Jag saknar också vissa matcher First bloody match och såndant. Vapnen är lite stora, t ex stålstolarna !! de är lika stora som en själv :( Och ljudet är sådär, det är tyvärr inga komentatorer som det är i de nya wrestling spelen.. Men spelet är fortfarande det roligaste spelet jag nånsin spelat!

Betyg till spelet
Grafiken: är som sagt sådär ingen vidare grafik om man gämför med t ex Smackdown vs Raw 06

Spelkänsla: spelkänslan är otrolig när man har börjat så vill man inte sluta spela !!

Ljud: som sagt inte världens bästa ljud inga ljud av att det gör ont eller komentator ljud och sånt .. Det är bara en musik som spelas hela tiden. Det ända ljudet i från spelet är när man dunsar i mattan :(

Totalbetyg: 8 Ljud: 6 Grafik: 6 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10