Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Wario World

GameCube
Wario World
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    20 juni 2003
  • Utvecklare
    Treasure
  • Antal ägare
    83
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 7.7

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 24/05 -09 00:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Wario World handlar om Wario som har blivit av med sin skatt av en ond diamant. Ditt jobb är att försöka hitta dina pengar. Alla dina skatter har förvandlats till monster och för att få pengarna måste du slå dom tills dom dör. Det låter hemskt men det är faktiskt inte så hemskt. Spelet har 4 olika världar och i varje värld finns det två olika banor. Varje värld har en boss i slutet och det finns även en boss i slutet av varje bana. Det kanske låter som en liten siffra men det som gör att spelet håller länge är av dom här anledningarna.

Banorna är långa! Det kan ta ett bra tag tills du har klarat en bana. Du måste hitta en massa guld saker för att få komma till banans boss. Och det finns massor med olika skatter att hitta.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är otroligt bra. Om du är ett Wario fan så måste du verkligen testa dehär. När jag säger testa så menar jag det att spelet är inte värt pengarna. Spelet är grymt bra men efter du har klarat den fjärde världen så tänker du ''meeh.'' Men om du är en person som gillar att spela om dina spel och leta efter extra saker så borde du köpa spelet nu!

Betyg till spelet
Grafik
Grafiken är väldigt mario aktig. Det ser inte verkligt ut men det ser väldigt runt ut och bra. Jag menar att spelet är inte för pixligt. Man bara njuter av att se vario hoppa runt bland världarna

Spelkänsla
Det är en ljuvlig kännsla att hoppa igenom alla olika världar och spöa alla olika sorters monster. Det gör att man bara myser framför Gamecubet.

Ljud
Ljudet är bra. Men extremt störande. Efter bara en timmes spelande så börjar huvudet snurra. Då kanske du vill sätta på paus och se på alla dina skatter. Men då kommer det upp ett ännu mer störande ljud. Man har wario säga nana nanana om och om igen. Kort sagt det börjar bra men slutar med en katastrof!

Hållbarhet
Som jag sa förut. Spelet är ett strålande spel för dig som älskar Wario men för dig som är mer intresserad av skjutspel och sånt så är det här inget för dig. Men det är fortfarande värt att testa

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 5 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9