Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Wario World

GameCube
Wario World
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    20 juni 2003
  • Utvecklare
    Treasure
  • Antal ägare
    83
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 7.7

Speltest av Xade

Inskickad av Xade den 14/12 -05 17:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet handlar om Wario. Denna gång är han och letar skatter för att någon har bestulit honom. För att nå sitt mål måste han ta sig igenom massiva världar mer olika sortes fiender i, som gör allt för att stoppa honom. Man möter många fiender, samlar mycket skatter och besegrar stora brutala bossar i detta spel. Det saknar tyvärr flerspelar läge.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är ett riktigt kul spel med många roliga stunder. Jag är imponerad av att man kan bli så beroende av att samla, i detta fall skatter. Bossarna är riktigt grymma och även de stora roliga banorna. Tyvärr är det här spelet lite för lätt, det tar inte så lång tid innan man står framför slutbossens dörr. Men i det stora hela så är det ett bra spel.

Betyg till spelet
Grafiken är vanlig för att vara Gamecube grafik. Varken bra eller dålig. Spelkänslan är väldigt skön, passar för både nybörjare och erfarna spelare. Men ibland blir det lite strul med kamera vinklarna. Ljudet är bra, kanske inte så bra som jag hoppats på men det duger fint. Hållbarheten är spelets värsta sida. Det är alldeles för lätt och erbjuder inte särskilt mycket.

Totalbetyg: 7 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 8