Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tony Hawk's Underground

GameCube
Tony Hawk's Underground
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    21 november 2003
  • Utvecklare
    Neversoft Entertainment
  • Antal ägare
    63
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 8.8

Speltest av her0_93

Inskickad av her0_93 den 22/10 -05 13:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Tony Hawks Underground

- Argh, varför händer det hela tiden?
Du står och meckar med din bräda och får ingen ordning på brädan. Plötsligt hör du ett intensivt knack på ditt fönster. Du hoppar högt i luften av överraskning. Där står din kompis Eric Sparrow.
- Hallå? ropar Eric Sparrow. Kommer du eller? Chad Muska kommer ju snart.
Snabbt tar du på dig något och rusar ut genom dörren. Du skejtar lite med Eric och snart kommer Chad Muska. Det blir en upplevelse över det vanliga. Det händer ju inte mycket i New Jersey. Sedan ser du Chad hänga med några av dina kompisar. Du tänker:
- Jag kan väl skejta jag också eller?
Du tar din bräda och skejtar framför honom. Han blir väldigt imponerad.
Sen när Muska ska åka hem stannar han dig på väg hem.
- Såg dig tidigare, och du var bra, säger han.
- Eh, tack, svarar du med en lätt rodnad.
- Drar till Manhattan nu. Blir nog kvar ett tag. Förresten, god jul!
Efter "god jul" slänger Chad Muska sin bräda till dig. Otroligt! Du får Chad Muskas bräda. Sparrow blir mycket avnudsjuk.
Sen börjar konstiga saker hända. Eric Sparrow hamnar i bråk i med något gäng och ni drar till Manhattan. Ett tu tre är ni i Vancouver. Tja, du vet väl vad Tony Hawk spelen går ut på. Skejta såklart. Men detta har lite mera story och många bra skejtare. Men nu ska det stå om vad jag tycker om spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar spelet väldigt mycket. Det handlar om attbli proffsskejtare. Det är en lång väg med många konkurrenter. Din största är Eric Sparrow som hamnar i bråk med dig eller någon annan. Här finns skejtare som inte finns i THUG2 (vilket är lite synd, för dessa är bra) som Geoff Rowley, Arto Saari, Rune Glifberg, Paul Rodriguez. Fast spelet har lite mer handling i detta än de andra spelen. Du som spelare (i spelet alltså) säger mycket mer och är inte så tystlåten. Det som är kul är att grunda ett eget team i slutet av spelet.
Som bekant är det ju ett som är vädigt i spelet. I THPS4 är det Iron Maiden, i THUG2 Metallica och i detta KISS. När du har klarat spelet kan du få en KISS-bana som heter "Hotter Than Hell" där kan du se en KISS-konsert. Klarar du spelet på Normal får Iron Man och Gene Simmons. Men spelet är jätte bra. Jag rekommenderar spelet till erfarna skejtare!

Betyg till spelet
Här kommer mina betyg!

Grafiken får en nia av mig. Den var fin men lite oslipad på sina ställen. Fast miljöerna är coola. Man kanske hoppar lite högt i en ollie (Danny Way style).

Spelkänslan får en solklar tia. Det är ju klart. Vem vill inte bli skejtare (de so har intresset). Det är coolt att genomgå vägen fram till proffskejtare. Att resa runt i städer och så vidare, fast man kanske byter kläder då och då.

Ljudet får en nia. Band som KISS och In Flames är ju bra. Dock är det de enda banden som är bra ^^,. Fast det är ju kanska bra ljudeffekter. Railen låter ju vädigt bra.

Hållbarheten skulle fått bättre om spelet varit längre. Den fick en sexa av mig. Man klarar spelet på 1 ½ dag, om man spelar längre.


Här kommer betygen i förkortad version:
Grafik: 9
Spelkänsla: 10
Ljud: 9
Hållbarhet: 6

PS. Skicka gärna frågor till mig!

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 10