Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: The Wind Waker

GameCube
The Legend of Zelda: The Wind Waker
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    2 maj 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    929
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 31/03 -08 07:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Link, som med sin lillasyster och sin familj bor på stor ö mitt ute i havet, dras in i ett äventyr som nästan aldrig tar slut. Han slåss mot demoner och monster stora som små. Hans syster blir kidnappad av en enorm fågel som kommer mitt från ingenstans. Han träffar en båt som kan tala och hjälper han igenom äventyret. Han smyger så tyst han kan förbi dom enorma och muskelösa grisavakterna med spjut i händerna för att rädda sin hjälplösa lillasyster på "Forsaken Forttress". Han lär sig hantera svärd och han får en liten men ändå kraftig sköld av sin farmor innan han reser ut på det kristallblåa havet. Han hittar så småningom en kamera som han börjar intressera sig för. Han börjar umgås med pirater för att kunna ta sig över det enorma vattnet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är roligt för karaktären som man spelar alltså Link som han heter är inte bara som en mördarmaskin. Han har inte valt att slåss mot monster. Han vill rädda sin syster och allt han får är bara sår. Han är tvungen att lära sig hantera svärd och sköld för att försvara sig och för att kunna angripa motståndaren. Spelet handlar inte bara om att slåss utan också om att köpa/sälja eller till och med leka mes små barn och hjälpa andra med saker som dom inte kan göra skälva.

Betyg till spelet
Grafiken är tecknad på ett sätt som man tycker är tydligt. Lite små kroppar än vanligt och lite större huvuden med stora ögon. En nia. Spelkänslan är klockren, När man seglar på havet med en båt som kan tala och slåss mot fiender så känns det som man själv blir sjösjuk i bland när man seglar på havet. Ibland är det så sorgligt att man börjar gråta när Links lillasyster blir kidnappad av en enorm fågel. En Tia. Ljudet är vackert när man t.ex. pratar med en söt flicka och ibland så är det lite ruggigt när man snackar med sista bossen. En tia. Hållbarheten är nästan 4 år eller nåt sånt. Man hittar nya saker och hemliga ställen efter att man har spelat två timmar skälv har jag spelat spelet i snart 4 år men det finns många saker som mina kompisar har hittat men inte jag.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10