Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: The Wind Waker

GameCube
The Legend of Zelda: The Wind Waker
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    2 maj 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    929
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9

Speltest av Joaciim

Inskickad av Joaciim den 10/07 -06 13:42

Handling / story / vad man gör i spelet
The Wind Waker utspelar sig hundratals år efter The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Det finns inga spår efter landet Hyrule, istället utspelar sig spelet på ett stort hav med en mängd öar. Link bor på Outset Island, tillsammans med sin mormor och sin yngre syster, Aryll. På sin födelsedag får Link höra tals om legenden om the Hero of Time (Link från Ocarina of Time), och får en traditionell grön tunika för att hedra den gamle hjälten.

Men livet blir mer komplicerat när Aryll blir kidnappad av en stor fågel, Hellmarock King, en underhuggare till Ganondorf, dessutom dyker pirater upp på ön. Link får veta att Hellmarock King har kidnappat flera flickor från andra öar och lyckas få piraternas ledare Tetra att ta med honom på skeppet för att rädda Aryll. Snart uppdagas det att Ganondorf, som besegrades och förbannades till the Sacred Realm i Ocarina of Time lyckats fly från sitt fängelse. Link ger sig av för att rädda sin syster, och resten av världen

Vad jag tycker om spelet
Ett zelda spel med väldigt fin grafik.
Jag har och kommer säkert att gilla alla Zelda spelen. Men att se ut över vattnet på ett stort berg är så fantastigskt det bara kan bli. Jag tycker det är ett av de bästa Zelda spelen i både grafiken och roligheten. Du som läser det här och inte har spelet så har jag ett tips till dig: Köp spelet.
Men jag tycker att det är ett helt okej spel till nintendo gamecube.

Betyg till spelet
Grafik- Bara ett måste för mig att ge det en tia. När man seglar på havet och kollar på vattnet och himmlen när man åker mot horrisonten så är det bara så underbart.

Spelkänslan- Känslan när man spelar mot en boss eller bara tar det lite lungt på vattnet är ingen stor skillnad, båda är ju lika roliga.

Ljud- Perfekt ljud till alla gubbar, bossar, fiender och så mycket som finns på spelet. Ljudet är en av mina favoriter i spelet så det får också en solklar tia.

Hållbarhet- Spelet är stort bra men inte så hållbart. Det borde finns mera små saker man kan göra. Anars är jag nöjd med spelet.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9