Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: The Wind Waker

GameCube
The Legend of Zelda: The Wind Waker
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    2 maj 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    929
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9

Speltest av Xade

Inskickad av Xade den 14/12 -05 17:00

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel spelar man som hjälten Link. Det har ungefär samma story som de andra Zelda spelen. Men till en början ska man rädda Link's syster Aryll. När man sedan hämtat hem henne ska man som i de tidigare Zelda spelen rädda princessan Zelda från Ganondorf. Man spenderar stor del av spelet ute på havet. Det är den stora handligen, man kan kontrollera vinden och segla fram överallt.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker väldigt mycket om detta spel. Sällan har man fått uppleva så här mycket äventyr och spänning. Miljöerna är riktigt häftiga och även det stora havet. Fienderna och bossarna är också otroligt välgjorda. Det ända jag tycker är dåligt med detta spel är grafiken. Hade jag fått välja hade den varit mycket bättre.

Betyg till spelet
Grafiken är det sämsta med det här spelet. Tycker helt enkelt att den ser löjlig ut. De skulle kunna gjort den verkligare. Spelkänslan är helt perfekt. Man kontrollerar lätt Link och styrningen går mycket fint. Ljudet är också helt kanon. Många härliga låtar, vissa som man känner igen. Detta spel räcker väldigt länge. Hållbarheten är mycket bra.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 5 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10