Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: The Wind Waker

GameCube
The Legend of Zelda: The Wind Waker
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    2 maj 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    929
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9

Speltest av darwin2

Inskickad av darwin2 den 16/09 -05 08:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Zelda the windwaker
I landet hyrle finns det en liten pojke med namnet Link, blev uppvuxen bland korikis. Efter flera års ”Fred” kommer ganondorf och föröker att komma åt den gyllne ”Triforce”. Link öppnar vägen till ”The Master Sword”. Vilket för att han bli insolerad i sju år tills han är tillräcklit gammal för att bli ”The Hero Of Time”. Detta gör också att Ganondorf har chansen att ta triforce men har vår bara tag i ”Triforce Power”, Dom andra delarna kommer till ”Zelda”, ”Link”. Zelda han 1 bit och link har 1 bit av det så att dom lyckas att besegra Ganondorf men då måste dom gå bak 7 år.

/Darwin2

Vad jag tycker om spelet
Spelet är jätte roligt. Du får gå igenom jätte mycket spännande saker och bråka väldigt mycket och spelet är jätte bra aväentyr spel. Du får vara link, bråka mot massa onda. Det finns många zelda och link spel dom är jätte bra spel. Spelet är inte så lätt men ändåså jätte rolig.
Jag varvade det hära på 2 månader!
/Darwin2

Betyg till spelet
Grafiken är jätte bra så att den får en 10a.

Spelkänslan får en 10.


Ljudet är bra. Det hörs tydkligt inga småbuggar när dom pratar och inget fel på ljudet så att ljudet får en 10:a av mig nog.

Hållbarheten är perfekt. Spelet är långt äventyr spel och inget våld eller blod. Dom har gjort det hära spelet jätte bra så att det hära får en 10:a av mig.

/Darwin2

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10