Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: The Wind Waker

GameCube
The Legend of Zelda: The Wind Waker
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    2 maj 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    929
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9

Speltest av Lulu

Inskickad av Lulu den 29/08 -05 11:21

Handling / story / vad man gör i spelet
I landet Hyrle fanns en liten Hylian pojke vid namn Link, som var uppvuxen bland Korikis. Efter flera års ”fred” kommer Ganondorf och försöker komma åt den gyllene ”Triforce”. Link öppnar vägen till ”The Master Sword” vilket gör att han blir isolerad i sju år tills han är tillräckligt gammal att bli ”The Hero of Time”. Detta gör också att Ganondorf har chansen att ta The Triforce men han får bara tag i The Triforce of Power, och de andra Triforce delarna kommer till Zelda och Link, Zelda har The Triforce of Wisdom, och Link The Triforce of Courage. Efter hand lyckas Link och Zelda tillsammans lyckas besegra Ganondorf, men då måste de även återvända sju år tillbaka i tiden.
De gör det och Link bestämmer sig för att gå på ett nytt äventyr.
Men efter nått år, börjar en grym och bekant vind blåsa i Hyrle, Ganon hade brutit sig ur det ”sealet” som ”the Seven Sages” hade placerat honom i. Folket i Hyrle hoppades på att den legendariske ”The Fairy in green cloths” skulle komma och rädda dem, men ingen hjälte kom. Ingen vet vart landet Hyrle försvann, nu är det endast en legend.
På den halvstora ön ”Outset Island” bor en pojke vid namn Link tillsammans med sin mormor/farmor och sin lillasyster Aryll.
Aryll blir tillfångatagen av Ganon som kommit till deras värld för att hitta prinsessan Zelda, som har en Triforce del som Ganon är ute efter.
Link bestämmer sig för att rädda sin syster, men vägen för att rädda systern och världen är lång. Massa monster och bossar, men tillslut får man möta den grymme Ganondorf.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är kul, kul att det finns sånna små saker som man kan fortsätta med även om man klarat spelet. Men det är lite drygt när man ska sitta och bara segla över hela havet (när man inte har teleport melodin). Eller när man ska leta efter alla Triforce delarna.Men annars tycker jag att spelet är jätte kul, bara att man inte är den "riktige Hero of Time" är lite synd, för jag tycker att det bara ska finnas en Link som ska besegra Ganondorf.

Betyg till spelet
Grafiken tycker jag är bra.. faktiskt..
Spelkänslan är bra.. man vill bara döda alla monstrena och Ganondorf.
Ljudet är som alla andra zelda spel, link skriker på samma sätt, men utan hans skrik skulle det inte vara zelda^^.
Eftersom att man kan fortsätta ett bra tag efter spelets slut så tycker jag att hållbarheten är bra, och man tröttnar inte på det på ett tag heller^^
//lulu

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9