Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: The Wind Waker

GameCube
The Legend of Zelda: The Wind Waker
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    2 maj 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    929
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9

Speltest av rino60

Inskickad av rino60 den 06/07 -05 21:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är Link som sover på ett utkikstorn och så kommer Aryll och väcker dig och säger att du ska ner till farmor och att hon har väntat jättelänge på dig. när du kommer ner till farmor så ger hon dig dom gröna kläderna som heter heroes clothes. jag föredrar dom första mer än dom andra faktiskt. men när man får kläderna så ska man gå upp till Aryll igen och få hennes kikare så att du kan kika på brevbäraren och titta sen uppåt så ser man en jättefågel som håller i en flicka och tappar henne på toppen av grottan. sen börjar äventyret.

Vad jag tycker om spelet
jag tycker det är kul men för lite fiender man möter kanske bara 200 fiender på hela spelet det är riktigt dåligt faktiskt! men det är ett lungt och lätt spel och det är faktiskt långt men ändå kort. så jag tycker att det är ganska okej och kul men det är riktigt dålig grafik ju! så jag tycker att spelet är okej!

Betyg till spelet
Grafik:grafiken är riktigt tecknat det ser vem som helst det får en ynklig fyra! Spelkänsla:spelkänslan får faktiskt en sexa för att det är bara bra spel känsla!ljud: ljudet är okej man kan höra vattnet och små lunga låtar så det får en sexa. hållbarhet:ja vad ska jag säga om det det är ju ganska långt så det får faktiskt en sjua.

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 6 Grafik: 4 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 6