Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Collector's Edition

GameCube
The Legend of Zelda: Collector's Edition
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    14 november 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    485
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 24/04 -05 21:13

Majora's Mask:

Osynlig: Plocka upp en liten låda och håll sen in L (som du använder skölden med) så faller lådan ner och du syns inte. (Kanske inte är ett fusk men ett roligt tips)

100 Rupees steg 1: Gå in i Bomber's hemliga gömställe. När du kommer till vattnet, simma vänster. Där möter du först en Skulltula. Dlda monsteret och fortsätt simma så kan du klättra upp där. Spräng väggen med spricka så finns en kista som innehåller 100 rupees.

100 Rupees steg 2: Om du går upp för den lilla trappan höger om ingången till Bomber's gömställe så kan du hoppa över. Hoppa sen över s du kommer på den lilla korgliknande saken ovanför Bomb spels huset. Hoppa sen över igen till andra sidan så finns det en kista som innehåller 100 rupees.

200 Rupees: Om du beger dig ut till Termina Field så finns en fågel som stjäl saker. Skjut honom ett antal gånger med din pilbåge. varje pil du träffar så släpper han lite rupees. Om du dödar honom kommer det fram en Huge Rupee som är 200 rupees.

Fågelstöld: Om fågeln i Termina Field stjälv nåt från dig, som skölden eller nåt, så ska du in till Clock Town.
På natten vid 10 så ska du till nattaffären som säljer stöldgods. (Kommer inte ihåg namnet på affären). Affären finns nästan mittemot banken.
Han kommer då sälja din sköld där.

Uppäten: Om en Like Like (en konstig varelse som äter upp dig) äter upp din sköld eller nåt så behöver du bara döda den för att få tillbaka den.

Bomb spels affären: Om du går in i bombspels affären, affären med en korg ovanför dörren, och vinner spelet som är där varje dag. 3 gånger, så får du en hjärtbit.

Fusket har betyget 2.67 (5 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.