Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Smash Bros. Melee

GameCube
Super Smash Bros. Melee
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 maj 2002
  • Utvecklare
    HAL Labs
  • Antal ägare
    1063
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 28/03 -06 16:21

Handling / story / vad man gör i spelet
På ssbm så ska man slåss med olika nintendo figurer, tex pikachu, mario,donkey kong, bowser och många fler. Spelet handlar om att man ska klara olika uppdrag så man får olika nintendo gubbar och jag är nästan säker på att du inte kommer känna igen alla. Ala gubbar kan ca 20 st attacker. På banan kan man hitta poke bollar och när man kastar den finns en pokemon i den.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är roligt men det kan bli lite enformigt om man aldrig får en ny gubbe. Det är roligt med alla attacker man känner igen. Men det är nästan roligast när man kör 1-64 spelare i en turnering. Det kan man köra om man har ett stort party. Något som också är bra är att man kan ändra färg på den gubbe man är tex att man är mario med gröna kläder.

Betyg till spelet
Grafiken är bra, för att det finns inget riktigt att klaga på. Allting är nästan bra med grafiken tex bowsers och marios eld. Det får en 8:a. Spelkänslan är sådär för att man kan ju inte kalla gubbarna för " värkliga ". Det får en 5:a. Ljudet är bra, men lite enformigt. Det är bra ljud när man slår på fienderna för att det låter mycket värkligt. Det finns mycket och göra på splet men allting är så likt. Så hållbarheten får en 5:a

Totalbetyg: 6.3 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5