Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Smash Bros. Melee

GameCube
Super Smash Bros. Melee
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 maj 2002
  • Utvecklare
    HAL Labs
  • Antal ägare
    1063
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.8

Speltest av Xade

Inskickad av Xade den 14/12 -05 15:47

Handling / story / vad man gör i spelet
Jag har spelat spelet Super Smash Bros Melee. Det är skapat av Nintendo och går i stort sett ut på en sak. Man ska nämligen slåss mot varandra. De flesta av Nintendo's kända karaktärer möter varandra i härliga kamper. Man kan spela på ett dussintal bannor med över 20 karaktärer. Alla är bra på sin sak. Man kan spela mot sina kompisar eller ensam, spelet har väldigt många sorters spellägen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker själv att detta är ett mycket roligt spel. Man får många timmar underhållning. Fast det är enligt mig inte så bra gjort som man kunnat hoppats på. Jag tycker att de hade med fel karaktärer och alldeles för små banor. Ensam spelet är inte heller så brett. Fast det som är absolt roligast är att möta sina kompisar i en match. Inte ett bra spel men absolut inte dåligt.

Betyg till spelet
Det har enligt mig väldigt bra grafik. Inte många som har sådan grafik. Ljudet är inte så vidare. Huvudlåten i spelet tröttnar man snabbt på och även de andra låtarna blir jobbiga efter ett tag. Det positiva med ljudet är att många klassiska låtar är med. Spelkänslan är väldigt bra, mycket lätt att styra. Vilken nybörjare som helst lär sig hantera kontrollerna fort. Dock kan det vara lite segt ibland. Hållbarheten är det som jag tycker är sämst. När man klarat att få alla gubbar och banor samt alla ensamspel, så finns det inte så mycket mer att göra än att spela multiplayer. Tycker helt klart att de borde klämt in lite mer att göra.

Totalbetyg: 7 Ljud: 6 Grafik: 9 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 8