Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inStar Fox Assault

GameCube
Star Fox Assault
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 april 2005
 • Utvecklare
  Namco
 • Antal ägare
  81
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.2

Speltest av KingMetal2

Inskickad av KingMetal2 den 03/08 -05 12:44

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet kommer du möta olika format Robotar och försöka besgera olika bossar. StarFox Team kommer tillbaka för att det har kommer nytt fiender som heter Aparoids.
Du spela Fox McCloud med de tre vänner Krystal, Slippy Toad, Falco. I spelet kommer du spela Flygplan i Rymden och på olika planet för att krossa alla robotar och skjuta dom i marken. Du kan även byta olika vapen och de finns i marken. Du kan också åka Stridvagn.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Grafik är ganska ful men område är snygg.
Rolig att det finns (VS.MODE) där kan man spela mot varandra upp till 4 spelare. Man välj en figur och bana sen spela det. Ganska lätt spelet och tråkiga bossar.
Bossar är för lätt och konstig. Jag tycker att gå i makren är mer rolig än åka i flygplan och skjuta de fiender i luften.

Betyg till spelet
Grafik är helt okej, Kontroll är mycket lätt att styra, Ljud är bra och hållbarthet är ganska dålig för att den spelet är för kort man klar det typ 4-5 timmar bara. Det finns också bonus om man samla alla silveringar då får man klassiker spelet i meny. I (VS.MODE) kan du välj fyra olika figur och det finns några som är hemlig för att du måste lås upp den hemlig figur. Köp det spelet om du gilla action =)
Det var allt om StarFox: Assault.

Av: //*KingMetal2*\\

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7