Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sonic Adventure 2 Battle

GameCube
Sonic Adventure 2 Battle
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    3 maj 2002
  • Utvecklare
    Sonic Team
  • Antal ägare
    173
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.6

Speltest av yakusa

Inskickad av yakusa den 15/12 -05 22:03

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet handlar om sonic, hans vänner och hans fiender. I det här spelet finns det en mörk sida som ska stoppa den goda sidan och en god sida som ska stoppa den onda sidan. I spelets gång så kommer det avslöjas allt mer om shadow och man kommer att få spela många olika bannor. Alla karakterer i spelet har många olika föremål som gör dom bättre. Detta ger spelet stor variation.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spelet var jätte bra för det finns många banor att spela och att det finns så många karakterer att spela som. Dom olika sakerna som man samlar på sig ger också många nya olika attacker som man kan använda. De bästa med spelet(tycker jag) är att man kan sköta om små djur kallade chao. Så detta är ett bra spel för dom som gillar att sköta om chao och spela storyn.

Betyg till spelet
Grafiken på spelet är väldigt bra. För på dom små filmerna som kommer ibland ser mycket ganska verkligt ut. Men när man kör bannorna så är den lite sämre. Därför får den en 8.
Spelkänslan i spelet var bra för man känner sig inne i spelet och det var sån himla bra story. Det ända dåliga var att man inte fick välja vilken karakter man skulle vara uttan det komsteg vis i storyn. Därför får den en 9
Ljudet i spelet var också väldigt bra för när dom pratar så har dom väldigt verklig röst. Därför får den en 10.
Spelet har stor variation. Där man bådde kan välja att sköta om sina chao eller spela storyn. Därför får hållbarheten en 10.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9