Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Skies of Arcadia Legends

GameCube
Skies of Arcadia Legends
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    23 maj 2003
  • Utvecklare
    Overworks
  • Antal ägare
    16
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Fler fusk

Guide

Inskickat av Vaati_Neko den 29/07 -07 23:38

Totalt finns det 24 Moonfish i hela spelet till Doc's sidequest, och för att göra det lättare för de som har svårt att hitta dem har jag kastat ihop var du kan hitta alla 24 och från vilken plats du kan fånga dem.


[Pirate Isle]

1. För denna behöver du gå ner längst ner i Dyne's base, där the Albatross eller eventuellt Little Jack kommer ligga ankrade. Längst bort på den vänstra sidan kommer du höra det klickande eller ringande ljudet som visar på att en Moonfish är i närheten. Den håller sig ganska långt ner.


2. På toppen av Lookout Isle (man måste klättra upp för den väldigt långa stegen för att nå dit.) Gå runt tills du hör ljudet.

[Sailor's Island]

1. Om du går runt Polly's Tavern och ställer dig på klippkanten, kommer du höra den.

2. Gå till Sailor's Island Inn, ta dig uppför trapporna och gå ut på balkongen där den lilla flickan står. Balkongen är väldigt liten, så om du går runt lite bör du kunna hitta Moonfishen.


[Maramba]

1. Denna Moonfish finns i hamnen. Gå längst till vänster från där ditt skepp står för ankar. Vid kanten kommer ringandet höras.

2. Först och främst måste du prata med Dhabutränaren i det nordöstra hörnet i stadens första område, och låna hans Dhabu. Sedan tar du Dhabun genom staden, till vapenaffären; på taket kommer det finnas två röda pålar som markerar ett "Dhabu stop". Kliv av Dhabun där och leta runt tills du hör ljudet.

[Temple of Pyrynn]

1. Nära början kommer du till ett område med en massa pelare kors och tvärs. Du kommer höra ett klickande, men var du än står kan du inte nå Moonfishen. Istället för att oroa dig över det, fortsätt gå tills du kommer till en nedåtlutande korridor. Går du in i den kommer det falla stenar som jagar dig, à la Indiana Jones (blir du träffad av en förlorar alla medlemmar i teamet 400 HP).
Du kan lätt undvika stenarna genom att slinka in i passagerna på sidan. Gå in i den högra passagen och följ den tills du kommer tillbaka till pelarområdet. Fortsätt tills du ser eller hör Moonfishen.

2. I rummet precis innan RockWyrm-bossen, går du uppför rampen och följer den till ett rum med ett pussel. Lös pusslet för att fylla bottenplanen med lava, gå sedan tillbaka där du var tidigare och aktivera vattenslussarna med knappen. När lavan kyls ner, kan du gå över den till andra sidan. Moonfishen är där.

[Horteka]

1. Gå upp till platsen där TikaTika är. Gå runt vid kanten så hör du den.

2. Använd brädorna man kan åka nerför för att komma in i Horteka Tavern-området. Klättra upp så högt du kan i baren och gå ut; på plattformen med en annan bräda på, den som leder tillbaka till början, ska du stå. Gå till det motsatta hörnet från brädan.

[Moonstone Mountain]

Det här är nog den enda riktigt svåra Moonfishen att hitta eftersom Moonstone Mountain är en riktig labyrint. Det är lättare om du tar den direkt när du går genom platsen första gången, så det är såhär du ska göra: Efter att du har hittat Centime och han har fått hissen i närheten att fungera, ska du gå in i den och åka upp. Följ vägen rakt hela tiden, sväng bara när du måste. Efter en stund kommer sträckan att kurva nedåt tills du hamnar på en ensam plattform med en skattkista på. I kistan finns en "De Locko's Drill", ett vapen åt Drachma. Moonfishen kommer synas om du går längst till vänster på plattformen.


[Lost City of Rixis]

Vid slutet av stället, fullt med en massa svävande plattformar, finns det en plattform som sitter på sidan av en förstörd byggnad som faktiskt är en del av en plattformskedja som kan ta dig tillbaka till början. Du kommer märka Moonfishen precis innan du går upp på plattformen. Var försiktig!

[Nasrad]

I hamnen ska du gå till båten längst till vänster (den med en fackla på), som är närmast platsen där Khazim och hans gigantiska kanon står. Det är lättare att hitta den här efter att Ramirez har förstört staden, då är det bara att gå längst ut på kanten (av vad som är kvar av hamnen), och fånga Moonfishen där.

[Daccat's Island (Vyse och Gilder's sida]

Denna finns i pelarlabyrinten. När du hittar skattkistan med en Moonberry i, någonstans till vänster om dörren in till rummet, borde Moonfishen vara alldeles i närheten.

[Crescent Isle]

1. Efter att du har fått Delphinus, och Izmael har byggt en bas, gå ner där skeppet står förankrat (allra längst ner) och ställ dig vid kanten i närheten av där Brabham brukar stå. Den kommer flyga runt vid nosen av Delphinus.

2. Ta hissen som leder upp till mötesrummet; Moonfishen kommer vara smärtsamt uppenbar därifrån.

[Esparanza]

1. Den här är på toppen av den övergivna fyren, på en punkt längst bort från själva staden. För att komma till fyren, gå in i huset som står positionerat precis innan rampen som leder upp till baren. Tryck på knappen, klättra uppför stegen, och gå resten av vägen till fyren.

2. Nära vapensäljaren finns det några kraschade skepp; utforska runt nära skeppet till vänster om vapensäljaren, så kommer din Moon Lens börja ringa.

[Yafutoma]

Den här finns i området där Kungens boning är. Gå runt byggnaden åt vänster och upp på den röda bron. Gå till den vänstra sidan av bron.

[Mount Kazai]

Efter att du har fyllt det centrala rummet helt med vatten (genom att trycka på alla fyra blå knappar), hoppa ner i vattnet så att du kommer ner till botten av rummet. Det finns bara en dörr där; gå in i den så kommer du in i en stor grotta, där din undervattensdräkt kommer tas av automatiskt. Klättra uppför repet nära hålet du just kom ut från för att komma till ett plattformsområde som kan ta dig tillbaka till början, precis som i Rixis. Just när du kommit dit (precis innan plattformen), kommer du höra ljudet.

[Tenkou Island]

Högst upp i hela ön - där du träffar på Daigo för första gången - ska du gå upp på balkongen som omger byggnaden och gå till vänster.

[Glacia]

Efter att Delphinus kan gå ovan och nedan molnen, åk till Lands of Ice. Hitta Glacia från Lower Sky - den ligger precis under ingången i Mid Sky, så du kan använda kartan som hjälp. Gå in i Lower Sky ingången och följ vägen - du kommer stöta på en skattkista och tillslut också Moonfishen.

[Dangral Island]

1. Just när du har landat, gå till höger om Delphinus' livbåt och ställ dig på kanten.

2. Den här kan du få när du letar efter Deep Sky-papprena; i hamnen där De Loco's ship, the Chameleon, väntar, ska du gå allra längst bort. Håll dig nära kanten så märker du själv när din Moon Lens börjar reagera. Den kommer finnas precis under Chameleon's nos om du inte har besegrat De Loco än. Annars kommer den flyga runt i samma område, men mycket mer synligt.


Det var alla, lycka till med letandet!

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.