Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sagan om Konungens Återkomst: Härskarringen

GameCube
Sagan om Konungens Återkomst: Härskarringen
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 november 2003
  • Utvecklare
    EA Games
  • Antal ägare
    199
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.2

Speltest av fredde121

Inskickad av fredde121 den 20/07 -07 11:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet är fortsättningen på sagan om de två tornen, de som man ska göra här är att förstöra Ringen och utplåna sauron och hans orcher. Det som är nytt i det här spelet är att man kan vara 2 spelare på en gång och att det är flera banor och karaktärer.
Det finns 3 vägar man kan välja mellan. Den första vägen är Gandalfs väg, den andra vägen är Aragorn, Legolas och Gimlis väg, och den tredje vägen är Frodos och Sams väg. Det första uppdraget spelar man som Gandalf och det sista spelar man som Frodo.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är förbättrat och mycket roligare än var det var på sagan om de två tornen. När man har klarat ut spelet så låser man upp tre hemliga karaktärer och två hemliga banor och massor av fusk.
Det som är extra roligt i det här spelet är att man kan vara två spelare samtidigt och slåss mot orcher. En anna grej som är rolig i det här spelet det är att det finns flera bossar att möta.

Betyg till spelet
Grafik:Superbra!Jag blev förvånad när jag såg hur grafiken var, en 10:a får den.
Spelkänsla:Jättebra, man är verkligen inne i spelet och man kan inte slita säg när man väl har klarat första uppdraget, en 10:a får spelkänslan.
Ljud:Riktigt bra ljud! Det är verkligen de ljud som är i filmen!en 10:a får ljudet.
Hållbarhet:Det här spelet håller länge, länge, och dessutom finns det extra banor man kan spela och när man väl har klarat ut spelet så kan man köra som vilken karaktär som helst på vilken bana man känner för.En 10:a får hållbarheten.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10