Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPaper Mario: The Thousand-Year Door

GameCube
Paper Mario: The Thousand-Year Door
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  12 november 2004
 • Utvecklare
  Intelligent Systems
 • Antal ägare
  168
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 8.8

Speltest av mariobros1

Inskickad av mariobros1 den 25/08 -08 07:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Mario reser runt över hela Rougeport för att hitta hitta 7 kristall stjärnor och för att hitta Peach. Men det är ett gäng skurkar som heter X-Nauts som har kindnappat Peach men anledningen får ni lista ut själva. Mario har också vänner som ska hjälpa honom att rädda Peach och dem har har speciella förmåger. Mario reser i luftballonger i Pirat skepp och i tåg för att leta efter kristall stjärnorna.

Prinsessan Peach är ute och utforskar i Mushroom Kingdom. Hon har kommit till en stor stad som heter Rougeport. Medans hon kollar runt lite så ser hon en försäljare som säljer skatter och andra saker. Peach går fram och kollar lite och hon blir intresserad av en liten kista som dammen har framför sig. Peach bestämmer sig för att köpa den. När hon öppnar kistan så visar det sig att det finns en skatt karta inuti. Peach vill leta efter skatten men hon vill inte göra det ensam så hon sickar ett brev till Mario och Luigi. Hemma hos Mario och Luigi är det väldigt lungt. Brevbäraren kommer med Peach brev och Luigi tar emot det. När Luigi läser det så ser han en karta också sen läser han brevet. På brevet står det: Kära Mario, kartan som finns i brevet är en skattkarta. Jag vill att du och jag ska leta efter skatten som kartan leder till. Jag kommer att vänta på dig vid Rougeport hamnen. Hälsningar Peach. Mario åker genast båt mot Rougeport. När Mario kommer fram till hamnen så är inte Peach där. Mario börjar gå och leta efter henne och då ser han en liten Goomba flicka som blir anfallen av några skurkar. När Mario räddat flickan som heter Goombella så bestämmer hon sig för att hjälpa Mario att hitta Peach. Det är då Marios stora resa börjar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är jätterolig och väldigt spännande. Det är så kul att allting är i papper för då har ju Mario förmågor som gör att han kan förvandla sig till ett pappers plan, pappers båt, pappers bit och en pappers rulle. Han kan också göra häftiga nya attacker. Det är också kul att han har sju vänner som alltid är med honom. Det är inte Bowser som är skurken den här gången, visst Bowser finns med men det är inte han som kidnappat Peach. Den här gången är det en helt ny ond kraft.

Betyg till spelet
Grafiken är ju i papper och det kanske inte låter så kul men det är otroligt bra grafik för att vara papper och det ser nästan ut som vanliga Super Mario spel.

Spelkänslan är jättebra det är ett otroligt äventyr som är en sån härlig spelkänsla.

Ljudet är helt okej jag tycker är bra men inget märkvärdigt. Mitt betyg till det här spelet är 9/10.

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10