Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Metroid Prime

GameCube
Metroid Prime
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 mars 2003
  • Utvecklare
    Retro Studios
  • Antal ägare
    379
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.1

Speltest av flodhast

Inskickad av flodhast den 03/09 -09 06:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Allt börjar med att Samus Aran (huvudpersonen) får ett uppdrag av den Galaktiska Federationen. De vill att man ska stoppa ett av Space Pirates vanliga experiment. Spelet börjar på Space Pirates flygande forskningsstation, Orpheon. Ungefär tio minuter in i spelet kommer man få lov att fly från Orpheon eftersom att den håller på att störta.

Under flykten stöter man på en drak-liknande varelse som man sen förföljer till planeten Tallon IV. Då börjar spelet på riktigt.

Vad jag tycker om spelet
Helt perfekt. Alla vapen och uppgraderingar, alla strider, allting är så fantastiskt att jag skulle placera det på topp 10 listan över världens bästa spel på en gång. Det ända dåliga är att det verkar vara svårt för First Person Shooters-fans att inse att detta inte är FPS utan snarare First Person Adventure.

Betyg till spelet
Grafik: Den bästa grafiken jag har sett i mitt liv, på delad förstaplats med Legend of Zelda: Twilight Princess. En klar tia.

Spelkänsla: Fantastiskt. Det känns så verkligt, till exempel när man skjuter en supermissil på en Space Pirate och den flyger i en vid båge tvärs över rummet och kraschar in i väggen. Ännu en tia.

Ljud: Fantastiskt här med. All musik och alla ljudeffekter är riktigt välskapade. En tia här med.

Hållbarhet: Inte lika fantastisk. Det kan ta ett tag att hitta alla uppgraderingar, men har man gjort det finns det inte mycket mer att göra. Visst, man kan försöka galenskaper som att klara spelet med minst antal uppgraderingar möjliga eller liknande utmaningar, men det här blir bara en sjua.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10