Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Luigi's Mansion

GameCube
Luigi's Mansion
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    3 maj 2002
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    255
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 7.6

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 17/07 -09 12:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Luigi vinner ett stort hus i en tävling. Han deltog egentligen inte alls i tävlingen så han ber Mario gå i förväg för att undersöka huset. När Luigi kommer dit så märker han att Mario är försvunnen. Han träffar istället en galen professor som berättar att det finns spöken i huset. Sen ger han Luigi en spökdammsugare som gör att man tar bort en massa olika spöken. Det är inga banor i spelet. Man ska bara ta och suga in så många spöken som möjligt och ropa efter Mario.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar inte dammsugaren i spelet alls. Och det känns väldigt segt när man går igenom alla korridorer eftersom att Luigi springer väldigt segt. Spelet är också väldigt lätt men det är ju för barn som är 8 till 11 år. Men om man tittar på grafik och sånt så är spelet underbart. Ljudet i spelet är också riktigt kusligt i mellan åt men det känns inte alls som ett Mario spel.

Betyg till spelet
Grafik:
Grafiken är underbar! Det är otroligt hur Nintendo fick till det så bra och dehär är ett väldigt gammalt GameCube spel också.

Spelkänsla:
Luigi springer väldigt segt och det är så många dörrar som är låsta och det gör att spelet bara blir frustrerande och jobbigt.

Ljud:
Ljudet i spelet är okej. Det är lite konstiga spökskrik lite då och då men det är inte så mycket musik i spelet. Men det lilla som finns är ju faktiskt ganska bra.

Hållbarhet:
Du kanske orkar klara ut spelet 1 eller 2 gånger. Sen så ligger spelet antagligen på hyllan och samlar damm.

Totalbetyg: 6.3 Ljud: 6 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 5