Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Luigi's Mansion

GameCube
Luigi's Mansion
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    3 maj 2002
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    255
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 7.6

Speltest av Toad_2

Inskickad av Toad_2 den 03/08 -05 12:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är alltså Luigi, som har vunnit ett spökhus i en tävling han aldrig var med i. Han ringer Mario och säger att de ska undersöka stället. Mario går i förväg dit, men när Luigi kommer till spökhuset är Mario inte där. I stället träffade Luigi Proffersor E. Gadd som har specialbyggt en dammsugare för att suga upp spöken. E. Gadd säger att Mario har kidnappats av spöken i huset, och han ger Luigi dammsugaren så att han kan suga upp alla spöken och rädda sin bror.

Vad jag tycker om spelet
Spelet hade fin grafik och är rätt så roligt. Men det är ganska kort,så jag ångrar lite att jag köpte det fast spelet var jättebilligt (350 kronor). Jag hade kunnat köpa Mario party 6 eller sparat till Nintendo Revolution istället. Men jag är rätt så nöjd i alla fall, för spelet var kul och räckte en bit till med "The Hidden Mansion".

Betyg till spelet
Grafik = 9: Spelet har en jättefin grafik, Ljuseffekterna är några av dom coolaste jag sett i ett spel. Möblerna är också väldigt bra detaljerade och det är snygga effekter med allt damm.
Ljud = 7: Det finns en hel del coola ljudeffekter i detta spel tex låter det olika om man slår på en möbel. Luigi visslar, sjunger och pratar hela tiden och ju mindre liv han har kvar destå mer rädd låter han.
Hållbarhet = 4: Spelet är väldigt kort, man kan klara det på en dag om man vill. Plus för "The Hidden Mansion" som gav spelet lite mer liv igen.

Totalbetyg: 7 Ljud: 7 Grafik: 10 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 7