Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Luigi's Mansion

GameCube
Luigi's Mansion
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    3 maj 2002
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    255
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 7.6

Speltest av Sonic_Nilla

Inskickad av Sonic_Nilla den 08/07 -05 10:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Det handlar om Luigi, Marios bror. Han får ett mansion som är bebott av spöken. Han träffar på en professor som under sin livstid hållit på att samla spöken och sätta dem in i tavlor. mende har rymt och han börjar bli gammal, så Luigi fortsätter att samla spökena. Det går ganska bra, men i misstag så släpper han ut en massa små spöken, Boon. King Boo, typ kungen av alla Boon, har fångat Mario inne i en tavla, så nu är det Luigis uppgift att räda Mario...

Vad jag tycker om spelet
Det var kul, och ett spel som man kan spela många gånger om. Det är ganska lätt, men jätte kul. När man spelar det första gången så är man ganska konsentrerad, så man konsentrerar sog mest på spelet, men sen när man spelar andra och tredje gången osv. så märker man en massa nya saker som man aldrig gjorde första gången, så man upptäcker helatiden nya saker.

Betyg till spelet
Grafiken var bra, fast den hade några små brister, döda vinklar och liknande, men ussel var den inte. Att spela var jätte kul, och när man ännu till hittade på nya saker helatiden så var det ju ännu roligare, spelkänslan var fantastisk. Ljudet var sådär, roliga läten, men man måste skruva upp volymen ganska mycket för att höra något. men annars var det bara bra.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10