Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLego Star Wars: The Video Game

GameCube
Lego Star Wars: The Video Game
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  4 november 2005
 • Utvecklare
  Traveller's Tales
 • Antal ägare
  37
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 7.8

Fler fusk

Guide

Inskickat av Kigsz den 07/09 -10 21:20

~ Bossguide ~

---
Bossnamn:
Darth Maul

Film:
Star Wars Episode I: The Phantom Menace

Bana:
6 (Darth Maul)
---

När du först startar banan så kommer du att se Darth Maul på säkert avstånd ifrån dig. Här ska du först reflektera skott ifrån Battle Droids så att de träffar dem själva. Senare kommer Darth Maul att kasta explosiva tunnor mot dig. Kasta tillbaka dem på honom med hjälp av Kraften. Tre träffar räcker för att avancera.

I slutet av banan kommer du att möta Darth Maul i närstrid. Denna duell består av tre delar:

1) Här kommer du och Darth Maul att duellera som vanligt. Gör några specialattacker för att träffa honom.

2) Nu kommer Darth Maul att ställa sig på plattformar och kasta saker mot dig. Kasta antingen tillbaka dessa saker på honom eller använd Kraften på hans plattformar. Upprepa detta tre gånger.

3) Nu är ni tillbaka till att duellera igen, men Darth Maul kommer nu att försöka fånga dig med sin onda Kraft. Så fort du skimrar rött ska du tagga (alltså byta till) din medhjälpare. Attackera sedan Darth Maul med denna karaktär. Upprepa tills Darth Maul dör.


---
Bossnamn:
Jango Fett

Film:
Star Wars Episode II: Attack of the Clones

Bana:
1 (Discovery on Kamino)
---

Här kommer du att jaga Jango Fett under drygt halva banan, men det är först i slutet som du hinner ifatt honom. Även Boba Fett är närvarande, fast i ett rymdskepp som attackerar dig på avstånd. Liksom förra duellen består denna av delar, fast nu fyra delar istället för tre:

1) Här ska du antingen attackera Jango Fett eller reflektera hans skott mot honom själv.

2) Nu kommer Jango Fett att sväva i luften och Boba Fett kommer att skjuta på dig ifrån rymdskeppet. Skydda dig med ditt lasersvärd och reflektera skotten tillbaka på Jango Fett.

3) Jango Fett kommer nu att skjuta iväg missiler mot dig. Använd Kraften för att vända om dessa mot honom själv. Upprepa tills han är nere på sitt sista hjärta.

4) Nu kommer Jango Fett att springa runt hjälplöst på marken. Gör en hoppattack för att avsluta duellen.


---
Bossnamn:
Jango Fett

Film:
Star Wars Episode II: Attack of the Clones

Bana:
3 (Jedi Battle)
---

Här dyker Jango Fett upp igen och han har inte ändrat taktik (fastän den tydligt och klart inte fungerade förra gången). Duellen är återigen uppdelad i tre delar:

1) Här svävar han runt i luften och skjuter mot dig. Du ska helt enkelt reflektera Jango Fetts skott mot honom själv.

2) När han har landat så ska du antingen attackera Jango Fett eller reflektera hans skott mot honom själv.

3) Jango Fett kommer nu att skjuta iväg missiler mot dig. Använd Kraften för att vända om dessa mot honom själv. Upprepa tills han dör, en gång för alla.


---
Bossnamn:
Count Dooku

Film:
Star Wars Episode II: Attack of the Clones

Bana:
5 (Count Dooku)
---

Likt din duell med Darth Maul kommer du här att jaga Count Dooku under hela banan, men det är först i slutet som du verkligen möter honom. Duellen är uppdelad i fem delar:

1) Här kommer du och Count Dooku att duellera som vanligt. Gör några specialattacker för att träffa honom.

2) Nu kommer Count Dooku att ställa sig i bakre delen av rummet och kasta saker mot dig. Kasta tillbaka dessa saker på honom med hjälp av Kraften. Upprepa tills han springer emot dig igen.

3) Du tar nu kontroll över Yoda. Gör annars som i steg 1 i denna duell, för mer krävs det faktiskt inte.

4) Nu kommer Count Dooku ännu en gång att ställa sig i bakre delen av rummet och kasta saker mot dig, fast denna gång är det "Kraftbollar" som han kastar. Upprepa taktiken ifrån steg 2 för att träffa honom.

5) Samma som steg 1 och 3. Avsluta gärna med någon snygg specialattack, om du känner för det.


---
Bossnamn:
Count Dooku

Film:
Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Bana:
2 (Chancellor in Peril)
---

I denna duell behöver du inte byta taktik en enda gång utan duellen förhåller sig likadan under hela tiden. Du behöver alltså bara duellera som vanligt för att klara av denna boss snabbt och enkelt. Det du dock ska veta är att det kommer att vara Droids som skjuter på dig samtidigt som du duellerar och även att Count Dooku kommer att försöka fånga dig med sin onda Kraft, precis som Darth Maul försökte när du mötte honom. Duellen är trots det uppdelad i tre delar:

1) Count Dooku möter dig nu öga mot öga nere på första plan.

2) Count Dooku väljer nu att ställa sig på andra plan, vid trappan, och skicka sina Droids mot dig.

3) Count Dooku hoppar nu ner till första plan och duellen fortsätter som vanligt, tills det att Anakin dräper honom.


---
Bossnamn:
General Grievous

Film:
Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Bana:
3 (General Grievous)
---

Denna bana är något annorlunda då hela handlingen kretsar runt att duellera med General Grievous. Duellen är uppdelad i många smådelar, men det finns egentligen bara två huvuddelar, då de ser likadana ut under hela duellen:

1) Här ska du duellera som vanligt med General Grievous i mitten av banan. Efter ett tag flyr han bort till en klipphäll, där han är på säker distans ifrån dig.

2) Byt då med din medhjälpare, Commander Cody, så att du styr honom istället. Skjut isönder minorna som är runt omkring General Grievous och han hoppar tillbaka till dig i mitten av banan igen.

Duellen kommer nu att fortsätta på liknande sätt, alltså att ni duellerar ett tag, sen flyr General Grievous och du måste skjuta på minorna runt omkring honom. Upprepa detta tills han är död.


---
Bossnamn:
Anakin Skywalker

Film:
Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Bana:
6 (Darth Vader)
---

Det är slutbossen och denna duell äger rum precis innan Anakin Skywalker blir Darth Vader. Bosstriden i sig är relativt simpel, då det enda du behöver göra är att duellera som vanligt med Anakin. Gör några specialattacker för att besegra honom. Viktigt är även att vara uppmärksam på att stenblocket ni står på faller isönder alltefersom er duell fortskrider. Vinner du den här duellen så har du klarat hela spelet.

Fusket har betyget 10 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.