Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











James Bond 007: Agent Under Fire

GameCube
James Bond 007: Agent Under Fire
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 juni 2002
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    57
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.9 4.3

Speltest av fredde122

Inskickad av fredde122 den 20/10 -08 08:54

Handling / story / vad man gör i spelet
Ännu ett spel med James Bond som agent 007. I det här spelet är det samma saker man ska göra som på de andra spelen. Göra olika uppdrag, möta svåra bossar.
Det blir en hel del biluppdrag i spelet också. Men handlingen är att Nigel Bloch en terrorist har rymt från ett fängelse och det är upp till James Bond att hitta honom och fängsla honom. Men vägen dit är inte lätt, och Bloch har många anhängare med sig som t ex. "Jackalen", en tant som är ovanligt svår att stoppa. Men till hjälp får Bond olika vapen och prylar av sin gode vän R och information av M.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet var ganska okej. Det är inte det bästa Bond spelet jag har spelet men det är heller inte det tråkigaste. Dessutom finns det ett 4-spelar läge också som gör hela spelet lite roligare. Man kan då antingen möta varandra eller vara på lag. Man bestämmer själv.

1-spelar läget blev jag lite besviken på faktiskt. Jag fick inte samma känsla som på de andra Bond spelen i serien och dessutom så låter inte Bond som han gör i de andra spelen. Jag tycker att dem som har producerat spelet har slarvat mycket och detta gör att de som köper spelet inte spelar det så värst länge.

Betyg till spelet
Grafik: Jag blev väldigt besviken på när jag såg grafiken.
Den var slarvig och gubbarna såg ut som om någon 8 åring hade ritat dem. Dessutom var banorna och bilarna väldigt slarvigt gjorda också. Grafiken får en 5:a.

Spelkänsla: Jag fick knappt ingen "Bond känsla" alls när jag spelade detta spelet och när man skulle köra bil så blev det kanske en aning bättre men inte mycket.
När man skjuter så flyger kulorna åt alla håll och det gör dem verkligen inte i de andra Bond spelen. Spelkänslan skulle egentligen ha fått en 3:a men tack vare att det fanns biluppdrag med så får den en 4:a.

Ljud: Jag blev väldigt besviken på ljudet också.
Det var bara enformiga ljud och dem är inte långvariga, och på vissa banor är det så tråkiga ljud att man bara vill stänga av spelet. Ljudet får en 3:a.

Hållbarhet: Spelet håller inte så värst länge, för när man har klarat ut det efter 12 uppdrag så finns det inte så mycket att göra sedan. Hade det inte varit för 4-spelar läget så hade hållbarheten gått ner till en 3:a. Men tack vare det läget så sätter jag nu en 5:a.

Totalbetyg: 4.3 Ljud: 3 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 4