Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harvest Moon: A Wonderful Life

GameCube
Harvest Moon: A Wonderful Life
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    26 mars 2004
  • Utvecklare
    Marvelous
  • Antal ägare
    98
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 21/07 -06 10:55

Handling / story / vad man gör i spelet
Det handlar om att man är en kille som ska sköta om en bodgård. Såklart ska han sköta om djuren också. Han ska skaffa en flickvän. Det också en gubbe som heter Van han står och säljer vid några tillfällen. Man kan odla fruk, grönsaker och en massa andra saker. Och en sak till man kan göra en sak som jag älskar att göra i verkligheten: Att Rida! :D Det är bara så kul att träffa alla vänliga personer, och alla söta monster, komma hem och se familjen och djuren. En bra sak är att man slipper köpa häst. Den får man ju ändå efter ett tag.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ett härligt spel med alla årstider. Med djursjukdommar. Och ett absolut verkligt spel om jag får säga mitt. Det är roligt att rida runt i staden hälsa på alla och förstås sköta om sin fru och bebis (om man har någon fru eller bebis) Det är verkligen ett härligt spel som jag kan rekomendera! Det spelet har mycket fantasi sammtidigt då det kan hända saker som kan hända i verkligheten. och fantasin är lite sago aktig med vita håriga monster och sådant hihi!

Betyg till spelet
Grafik får en självklar åtta av mig. Eftersom jag satt på spelet och tänkte:Här har nintendo satsat på grafiken. Man ser vad saker föreställer och ,ja det blir en självklar åtta där. Spelkänslan ger jag en nia till. Det gör jag eftersom att dem skiljer sig speciellt mycket från andra spel jag skulle gett en tia ifall man kunde springa. Ljudet får en nia eftersom man hör när man går fåglarna kvittrar när man är vid havet hör man det brusa och det tycker jag är väldigt smart av nintendo. Man hör regnet som droppar ner på marken. Men musiken är ganska jobbig så jag brukar stänga av radion som man har hemma så att det inte låter. Hållbarheten fick en nia av mig. Eftersom att jag tycker att spelet är roligt inte helt så enformigt. Det händer ofta nya saker och det tycker jag är toppen. Men vissa dagar är faktiskt lite enformiga. P.S. för er som inte vet vad enformig betyder så betyder det att det händer samma saker hela tiden. :D

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9