Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harry Potter och Hemligheternas kammare

GameCube
Harry Potter och Hemligheternas kammare
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    15 november 2002
  • Utvecklare
    Eurocom Entertainment Software
  • Antal ägare
    160
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 6.1

Speltest av lalalala

Inskickad av lalalala den 13/04 -06 22:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar i Rons trädgård så man får träna upp sig. Det är meningen att man ska ta sig till Hogwards och lösa uppdrag för att kunna hitta Hemligheternas Kammare. I spelets gång får man lära sig olika trollformer och man får lära sig även om Hogwards historia. På lektionerna ska man lösa "labyriner" för att klara en trollformel.

Vad jag tycker om spelet
Spelet kan vara kul ibland. Det är en bra Tidsfördrivning om man har tråkigt, men det kan vara klurigt ibland. Vissa uppdrag tar det tid att lösa innan man klarar det. Men jag är ingen Harry Potter-fan så jag tyckte det var tråkigt. Ibland så blir man sur för man inte löser en uppgift, och för mig tog det en evighet innan jag löste en uppgift, men jag klarade det och gick vidare. Har man bara tålamod så.

Betyg till spelet
Grafiken var ganska bra. Spelkänslan var sådär. Ibland fick man lust att slå till honom för att han inte gjorde som man sa. Ljudet var ok. Man hörde rätt bra. Hållbarheten vet jag inte vad det menas, men jag tyckte det var tråkigt i alla fall. Spelet i sig var sådär. Det var ganska långtråkigt, och ibland hade man inte lust att lyssna på när dom pratar.

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 6