Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harry Potter och fången från Azkaban

GameCube
Harry Potter och fången från Azkaban
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    29 maj 2004
  • Utvecklare
    EA Games
  • Antal ägare
    98
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 7.5

Speltest av Krillcha

Inskickad av Krillcha den 05/09 -05 08:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Harry är tillbaka på hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Med nya formler och en hippogriff att flyga blir detta det bästa HP spelet hitils! Du jagar dementorer, träffar proffesor Lupin, skaffar ingredienser till Snape's lektioner m.m! Till slut ska du rädda Sirius Black från tornet! Hmm.. Kan Vingfåle vara till hjälp?

Vad jag tycker om spelet
Quiddich går inte att spela vilket ger spelet minus, men det är en skön känsla att flyga på Vingfåle. Tyvär tröttnar man enkelt på det och det är enkelt att klara ut... jag klarade det på 2,5 dagar med en vän! Det är synd att spelet berättar vad man ska göra, man får inte tänka själv! Det ger spelet minus! Annars var det roligt, och att skjuta på dementorer är fantastiskt!

Betyg till spelet
Jag tycker att spelet var roligt men det fanns inte så mycket att tänka ut, efter som spelet sa det åt en! Annars var det bra grafig m.m!
det bästa var kanske att Harry hade fått ruffsigt hår och att man kan spela som Harry och hans vänner Ron och Hermione! *Nu kommer jag inet på något mer så ni får nöja er mde detta*

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 8